perjantai 5. kesäkuuta 2015

Lasten teemasynttärit: Hauskat ja värikkäät sirkusjuhlat!


Oletko miettinyt, mikä teemaksi lastenkutsuille? Tässä postauksessa esittelen kuopukseni 6-vuotissynttärit, joita juhlittiin sirkusteemalla. Olin iloisesti yllättynyt, kun tänä vuonna hän ei halunnutkaan vaaleanpunaisia prinsessasynttäreitä, vaan räväkät sirkusjuhlat - ja kullannuppuni halusi itse pukeutua ehdottomasti pelleksi! Pienempänä hän pelkäsi pellejä, mutta ilmeisesti tämä pelko on voitettu viimeistään nyt :)

Juhlat pidettiin Ideaparkin Lasten ja nuorten kulttuurikeskuksessa Piipoossa, josta minulla on tosi hyviä kokemuksia. Juhlat on helppo järjestää, sillä Piipoossa on isot tilat, ja ohjelma tulee talon puolesta - ja tarvittaessa myös tarjoilut. Kuin tilauksesta oli juhlatilan takaseinään piirretty iso sirkusteltta, joten värejä ei näistä kemuista ainakaan puuttunut.

Voit tutustua Decora House -juhlakaupan Sirkusteemajuhliin ja Huvipuistoteemajuhliin!

Kattaus tehtiin Huvipuisto -sarjan värikkäillä kertakäyttöastioilla, ja tarjoiluastioina oli mm. sirkusvaunuja. Juhlapöydän kohokohdaksi koottiin näyttävä Maailmanpyörä, joka on muuten juuri tullut Decora Housen valikoimiin uutuutena. Maailmanpyörän vaunukoreihin laitoin keksejä ja muita herkkuja, ja niihin olisi voinut laittaa myös esim. kaverilahjat.Tarjottavat saivat alustakseen juhlaväreihin sopivat Dots and Stripes -kakkutelineet. Pallollisissa kakkukupeissa oli tarjolla riisisuklaata ja raidallisissa kakkukupeissa valkosuklaapoppareita.

Huvipuisto -coctailtikut pysyivät hyvin paikoillaan riisisuklaissa, kun kookosrasva jähmettyi jääkaapissa. Hattarakonekin meillä oli suunnitteilla ottaa mukaan juhliin, mutta se jätettiin yhteisestä päätöksestä kotiin. Pienemmälle porukalle olisi ollut helpompi tehdä hattarat, koska se on hieman aikaa vievää puuhaa, ja todella sottaista..Synttärikakku oli päivänsankarin itse koristelema ja kakkukynttilöiksi hän valitsi väriteemaan sopivat Happy Birthday -kynttilät.

Ohjelmaa näillä synttäreillä oli melko paljon; Tytöt askartelivat ohjatusti hienot sirkuspallot, jonka jälkeen luvassa oli sirkustemppuja; lapset pääsivät testailemaan mm. trapetsia, nuorallakävelyä ja jonglöörausta. Välillä ehdittiin myös tanssimaan discohuoneessa.

Lopuksi olin järjestänyt perinteisen onginnan tilalle narunvedon, koska mikäpä sopisi paremmin sirkusteemajuhliin? Juhlapaikan naulakko sopi tähän tarkoitukseen kuin nenä päähän. Löysin kaupasta juuri sopivan paksuista ja pehmeää narua, ja lelut laitettiin roikkumaan naulakkoon. Sirkus -sarjan juhlataustan avulla loihdimme naulakosta sirkuskojun, eikä tähän mennyt kuin muutama minuutti.

Narunvedossa jännintä oli, kuka saa parhaat palkinnot eli pehmoeläimet.. Pitäähän pientä jännitystä aina olla!
Kivoja kesäkemuja ja hauskoja juhlahetkiä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti