lauantai 12. tammikuuta 2013

Kattauksessa musta ja violetti

DECORA HOUSEN BLOGIARKISTOSTA
Mitkä teemavärit ovat nyt hoteinta hottia häissä? No tietenkin Art Deco -aikakauden rohkeat, värikylläiset sävyt: Juhlakoristelun päävärinä on musta, johon yhdistetään jokin kirkas väri tai värejä, esim. smaragdinvihreä, aubergine tai rubiininpunainen. Myös violetti ja fuksianpunainen sopivat mustan kanssa mainiosti.
Tähän trendiväriteemaan liittyen kuvasimme erilaisia kattausvaihtoehtoja mustalle ja violetille, joiden avulla näytämme, miltä sama kattaus näyttää timanteilla, jäähileillä, sydänkonfeteilla, sydänsuklailla, ruusunterälehdillä tai niiden sekoituksella somistettuna.
Pöytäkoristelun lähtökohtana on tässä kaksi eriväristä organzakaitaliinaa (violetti ja musta), joista toinen on rypytetty tuikkukippojen avulla. Liinan päälle on ripoteltu mustia timanttikoristeita. Hääkarkkirasiat ovat mustat, ja niihin on kiedottu 2 cm leveä hopeinen organzanauha satiinireunalla. Viinilasien ympärille on kietaistu samaa nauhaa mustana.
Timantit ovat kokoa 1 cm ja 4.5 mm, ja yhden 8 hlön pöydän koristeluun meni puolikas timanttikoriste/mix -rasia eli n. 170 timanttia.
Timanttikoristeiden sekaan voi ripotella myös konfettisydämiä - tässä sydänten värinä violetti.Tästä kuvasta saa käsityksen myös sydänkonfettien koosta suhteessa timantteihin.
Violettien sydänkonfettien kaveriksi on tässä laitettu hopeisia suklaasydämiä. Huomaa myös sydämenmuotoiset paikkakorttipidikkeet.


Erityisesti talvihäissä sopivat koristeiksi myös akryylijäähileet, vai mitä mieltä olet?
Tässä puolestaan liloja jäähileitä violetilla organzaliinalla - jäähileiden sävy ei mielestäni ole aivan nappi tällä kombinaatiolla.
Miltä näyttäisivät kirkkaat jäähileet kera luumun väristen ruusunterälehtien? Luumun sävy sopii upeasti liinaan, mutta koristelu alkaa olla jo ehkä liiankin runsas, mikä on tietenkin makuasia...
Yksinkertainen on aina kaunista, tässä koristelu on tehty käyttämällä organzaliinoja ja ruusunterälehtiä (luumu).
Tällainen väriteemabloggaus tällä kertaa - kerrothan meille, mitä mieltä olit tästä jutusta ja toivoisitko tämäntyyppisiä blogikirjoituksia jatkossakin, jossa yhdistellään eri koristeita ja värejä keskenään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti