maanantai 24. helmikuuta 2014

Juhlatilan valaistus luo upeat puitteetJuhlia suunnitellessani olen yhä enemmän alkanut suosia valaistuksia. Sillä faktahan se on, ettei loisteputkilampuista millään saa aikaiseksi herkkää tunnelmaa.

Olen myös huomannut, että valaistuksella on hurjan suuri vaikutus juhlien alkuhetkiin. Yleensähän hääjuhlan alku on paikoin jopa kankeaa, jota tulisi välttää loppuun asti.
Jäänrikkojana toimii tilan hyvä tunnelma ja mitä intiimimpi, sen parempi.
Vaikka ympärillä olisi suuri sali, musiikki ja valaistus luovat
yhdessä kivan kuhinan ensimetreiltä lähtien.

Kuva: Joonas Hautamäki.


HääDJ toteuttaa valaistuksia melkein ympäri Suomen joko yhdessä DJ-palvelun kanssa tai erikseen. Hinnat lähtevät noin 400 eurosta ylöspäin, mitä pidän itse melko maltillisena hintana siitä, että työväentalosta saa kuorrutettua melkoisen kaunottaren oikealla valaistusratkaisulla.


Valaistuksen toteuttaminen auttaa somistamisessa äärimmäisen paljon. Koska ammattilaisten nikseillä tilan epäkiitollisia kohtia voidaan häivyttää ja huikeampia paikkoja taas korostaa, ei ylimääräistä koristelua tarvita. Kun valaistus on kunnossa, kaikki näyttää paremmalta.


Kuva: Kalle Nordling.

Erilaisilla kuviovaloilla ja väreillä saa aikaan vaihtuvia tunnelmia juhlan aikana. Itse olen sitä mieltä, että valaistus viimeistelee häiden ilmeen ja nivoo kaiken kauniiksi kokonaisuudeksi.

Kuva: Kalle Nordling.

Uskon, että valaistus nostaa suosiotaan suomalaisten keskuudessa lähiaikoina.
Se on toki rahallinen panostus, mutta taatusti joka sentin arvoinen.

Kuva: Joonas Salli.Onko joku muu hurmioitunut juhlavalaistuksesta?
Tai onko jollain kertoa kokemuksia omien juhlien valaistustoteutuksesta?

2 kommenttia:

  1. Hyvää asiaa! Moni tosiaan unohtaa kuinka valolla saadaan tehtyä "ei niin kauniista"-asiasta, hyvännäköistä! Meilläkin valo-asiaa ollaan jo mietitty tarkasti ja joulun poistoista ostettiin kolmellakympillä 150€ arvoisia ledejä 500kpl, joilla tullaan luomaan ns. tähtitaivas, valkeiden kankaiden toiselle puolelle, joten valot tulevat loistamaan kankaan läpi, joka luo tähtimäisen tunnelman. Lisäksi meillä on juhlapaikalla kauniit pallonmuotoiset lasiset eri korkeuksilla olevat valot (huonekorkeus kun on 5m. Lisäksi tulee muutamat valonheittimet, joita pysytyy himmentelemään sitten myöhemmin illalla. Ja toki pöytiin tulee suunnaton määrä kynttilöitä kirkaisiin lasimaljoihin, joilla luodaan kaunis tunnelma. :) Myös ruuan noutopöytään tulee omat valot, koska usein valoa on vähän vähän tarjoilupöydissä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidän suunnitelmat kuulosta ihan älyttömän mahtavilta! Odotan innolla että pääsen katsomaan kuvia sitten joskus ;) !

      Poista