perjantai 28. helmikuuta 2014

Koristeluideoita Photobooth ja Movember -hengessä


Häämessukausi alkaa olla takanapäin tältä vuodelta ja messujen jälkityöt suurinpiirtein tehty, joten nyt on kiva vielä hieman fiilistellä messutunnelmia! Osallistuimme ensimmäistä kertaa järjestettyyn Love me Do -häätapahtumaan Helsingin Suvilahdessa ja täytyy kyllä sanoa, että huikean hauskaa oli - tunnelma oli täysin perinteisistä messuista poikkeava. En lähde tähän listaamaan tapahtuman plussia ja miinuksia, koska niistä on kirjoitettu jo niin paljon blogeissa. Haluan vaan sanoa, että ihailen suuresti yrittäjiä, jotka uskaltavat kokeilla jotain aivan uutta, ja ISOSTI! Kiitos tästä kuuluu Nonna Sjöbergille ja kaikille muille tapahtuman järjestäjille. 

Messuilla tapasin paljon nykyisiä ja tulevia asiakkaita ja oli hienoa vaihtaa ajatuksia myös kollegoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan, ja kattauskisassa tietysti kultajahtiin!Koska kattauskilpailupöytämme oli klassisen kaunis ja hempeä värisävyiltään, päätin ideoida jotain ihan muuta varsinaiselle messuosastollemme. Tykästyin kovasti verkkokauppaamme myyntiin tulleisiin "Moustache Madness" -sarjan tuotteisiin ja siitä se ajatus sitten lähti. Saimme myös runsaasti Photo Booth -uutuuksia messuja edeltävällä viikolla, joten halusimme esitellä myös Photobooth -rekvisiittaa messuilla. Valokuvacornereista on tullut melkoisen suosittu juttu niin häissä, lastenjuhlissa kuin muissa juhlissakin. Ja mikä ettei, se kun on hauskaa hupia juhlavieraille ja jättää ihania muistoja juhlien järjestäjille.Kuvassa näkyvät tuotteet:


  Hääauton tölkeistä sai kivat säilytystölkit tarvikkeille, kun niiden etiketit käänsi toisinpäin ja otti narut pois. Kätevää! Tuo ihana Chevron -kangas löytyi Eurokankaan valikoimista.


 Hääparin pöytä oli niin ikään viiksiteeman mukainen, väreinä musta, punainen ja valkoinen. Hauskana yksityiskohtana oli lautasenalusina toimivat liitutaulut, joista oli otettu ripustusnarut pois. Lautasliinat "Moustache Madness" sarjaa. Osa messuvieraista totesi, että tämä kokonaisuus sopisi tällaisenaan NIIN hyvin heidän juhlateemaansa!

 

Kattauksessa olleet makoisat kuppikakut leipoi Lempääläläinen Juhlapalvelu Vanha Tuulantupa, ja raidalliset karkkikipot oli lainassa hää- ja juhlasuunnittelu Lumihopealta. Kaikki osastomme kauniit kalusteet löytyvät Kalustevuokraamo.fi valikoimista.

Kattauksessa olevat namit:
Lisukkeena lakuja ja liitulakuja. Nam!Eikö olekin hauskoja nämä muffinssitikut?
Tuolitkin saivat omat koristeensa 16 cm organzasta ja itse askarrelluista huulista ja viiksistä.
Uutuustuotteemme Wanted -kehykset herättivät paljon ihastusta ja niitä kuvattiin melkoisesti. Kyllä nuo miehen ja vaimon vaatimuslistat ovat aika eri mittaiset...Tässä vielä Decora Housen tiimi testailemassa tuotteita :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti