keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

10 makeinta juhlatilaa Helsingissä

On totta, että seura tekee juhlan, mutta oikeanlaisen juhlatunnelman luomiseen myös itse juhlapaikalla on suuri merkitys. Helsingistä löytyy mitä upeimpia juhlatiloja, jotka sopivat niin perinteisiin kuin erityisempiin ja vaativampiinkin tilaisuuksiin. Tavanomaisiin tiloihin ei siis tarvitse tyytyä, sillä Helsingistä löytyy varmasti tila juhlalle kuin juhlalle. Voit selata lisää Helsingin juhlatiloja Venuun sivulta juhlatilat helsinki: http://venuu.fi/juhlatilat/helsinki


Galleria Forum Box
Helsingin Ruoholahdessa sijaitseva Galleria Forum Box ilahduttaa erityisesti nykytaiteen ystäviä. Gallerian tiloissa on esitelty niin kotimaista kuin ulkomaista taidetta. Galleria taipuu monenlaiseen tilaisuuteen sen tilavuuden ansiosta. Tila on muuten hillitty, mutta vaihtuvien taidenäyttelyiden ansiosta tilaisuus saa varmasti ainutlaatuisen ja persoonallisen ilmeen.
Biitsi.fi Areena
Linkki: http://venuu.fi/tilat/biitsi-fi-areenaEtelän lämpöä kaipaaville täydellinen juhlatila on tietysti Biitsi.fi Areena. Salmisaaren liikuntakeskuksessa sijaitseva tila on täytetty varpaita lämmittävällä hiekalla ja lämpötilakin on säädetty hellelukemiin, joihin Suomessa harvoin edes ylletään. Hiekkakentällä on mahdollisuus pelata erilaisia rantaurheilulajeja tai miksei vain tanssia trooppisen tunnelman siivittämänä. Loistava vaihtoehto polttareille tai pikkujouluille!Teatterimuseo


 

Ripauksen mystiikkaa juhlatapahtumallesi saat järjestäessäsi ne Teatterimuseon tiloissa. Museon Arkadia-teatteria voidaan muutella tapahtuman luonteen mukaiseksi - tilassa voit järjestää niin juhlat kuin vaikka tanssiaisetkin! Valaistus, salaperäisyys ja Teatterimuseon ainutlaatuinen ilme luovat juhlalle satumaisen tunnelman.


Agroksenmäen holvikellari

Oluttehtaan varastona ennen toiminut 150 vuotta vanha Argoksenmäen holvikellari on mitä tunnelmallisin juhlatila. Tilava kellari on helposti somistettavissa oikeanlaisen valaistuksen ansiosta tilaisuuteen sopivaksi. Ensiluokkainen vaihtoehto erilaisille merkkipäiville sekä yritysjuhlille.
Astoria
  
Kenties yksi hulppeimmista juhlatiloista Helsingissä on vanhaan elokuvateatteriin entisöity Astoria.  Henkeäsalpaavan kauniit ja avarat tilat sopivat isoillekin juhlille. Unohtumattoman tunnelman juhlalle takaavat Astorian korkeus, koristeellisuus sekä valaistus. 


Jäänmurtaja Urho
Linkki: http://venuu.fi/tilat/jaanmurtaja-urho 


Arvon presidentti Kekkosen kastama jäänmurtaja Urho on varsin säväyttävä ja taatusti ainutlaatuinen vaihtoehto juhlapaikaksi. Jäänmurtajasta löytyy juhlatiloiksi sopivat salongit, jotka varmasti hurmaavat vieraat kauempaakin. Aluksen kiintoisa historia luo tapahtumalle sopivaa arvokkuutta ja hienostuneisuutta.


Vanha Kalasatama
Ketäpä ei viehättäisi merelle aukeavat maisemat? Lounas- ja tilausravintolaksi kunnostettu Vanha Kalasatama tarjoaa puitteet monenlaiselle tapahtumalle. Salin pelkistetty, mutta sitäkin kauniimpi sisustus sekä salista löytyvä valaistustekniikka mahdollistavat juuri oikeanlaisen juhlatunnelman luomisen.
Flavour Studio

 Lisää makua juhliin? Flavour Studio ei kutittele pelkästään makuhermoja vaan hemmottelee myös muitakin aisteja visuaalisella ilmeellään. Ajanmukaisesti ja tyylikkäästi sisustettu tila sopii niin illallisjuhliin kuin hieman energisempää meininkiä vaativiin bileisiin.Villa Salin

Klassista huvilatunnelmaa löytyy Lauttasaaren Kasinonrannan uimarannan välittömästä läheisyydestä. Vuonna 1902 rakennettu Villa Salin oli ennen nappi- ja nyöritaiteilija Ida Salinin kesäasunto, joka sittemmin on lahjoitettu Naisasianliitto Unionin käyttöön. Huvilan sisustuksessa pilkahtaa häivähdys romantiikkaa, joka sopii erinomaisesti viihtyisien perhejuhlien tunnelmaan.Gardenia-sali

Eksotiikkaa ja sademetsän hehkua ikävöivän ei tarvitse turhaan lähteä kaukomaille etsimään sopivaa juhlatilaa. Viidakon henkeä löytyy nimittäin Helsingin ikiomasta Gardenia-salista, jota koristaa palmut, orkideakokoelmat, kala-akvaario sekä muu trooppinen kasvillisuus. Uniikki Gardenia-sali on oivallinen vaihtoehto, kun haluat juhlasi jäävän ikuisesti vieraittesi mieleen.
Rake Sali
Klassista kauneutta edustava Rake-sali aivan Helsingin ytimessä tarjoaa valioluokkaiset puitteet erilaisille juhlatilaisuuksille.  Avara Rake Sali ihastuttaa vaaleilla, koristeellisilla seinillään, kattokruunuillaan ja muutenkin yleisellä ilmeellään. Tila on takuuvarma valinta tyylikkäitä ja elegantteja juhlia varten.


Kilta-sali – Juhlasali
Vastikään remontoitu Kilta-salin juhlasali valloittaa funkishenkisellä arkkitehtuurillaan. Tilaa salista löytyy jopa 250 juhlavieraalle. Modernin ja tyylikkään sisustuksensa ansiosta tila käy erinomaisesti erilaisiin juhlatilaisuuksiin, aina hienostuneesta illallistilaisuudesta vapaahenkisempään cocktail-tilaisuuteen asti.
Vartiovene 55
Juhlatila veden päällä! Merivoimien entinen sotalaiva Vartiovene 55 toimii nykyään erilaisten juhlatapahtumien pitopaikkana Helsingissä. Vartiovene 55 on loistovalinta, kun haluat järjestää unohtumattomat juhlat yrityksellesi tai vaikkapa polttarit. Juhlatunnelman voi kruunata vaikkapa löylyttelemällä aluksesta löytyvässä saunassa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti