keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Juhlakakkujen herkullisimmat trendit


Kesä on kakkujen kulta-aikaa! Porilainen kakkuvisionääri Marjo Moilanen Marjon HerkkuKakusta leipoo usein yötä myöten, jotta asiakkaiden juhlapöytiin saadaan valmiiksi kauneimmat luomukset. Koristeiksi tulevien sokerikukkasten valmistaminen on taiteellisen tarkkaa puuhaa, ja niitä syntyykin Marjon käsissä vuodessa tuhansia!

Marjo jos kuka tietää, millä trendiaalloilla Suomen kakkumaailmassa surffaillaan.

- Tällä hetkellä suomalaiset haluavat mykistyä nähdessään valmiin kakun. Wow-efektit ja näyttävyys ovat ykkösasioita kakkua tilatessa, Marjo Moilanen kertoo.

Kerroskakut ovat vallanneet suomalaisten juhlien pöydät, ja niitä myös Marjon HerkkuKakussa leivotaan ahkerasti, selkeästi eniten kuin mitään muita. Makuina jyräävät raikkaat, hedelmäiset maut kesään sulavasti sopien. Erityisesti tämän kesän hitti on trooppinen täyte ananaksella ja passionilla. Myös tyrnin ja vaniljan yhdistelmä on osoittautunut juhlijoiden suosikiksi.


-  Vadelma-sitruuna sekä kinuski ovat nekin haluttuja. Talvi ja syksy ovat täyteläisten makujen aikaa, mutta marjasesongit toki vaikuttavat toiveisiin aina.

Kakkujen väreissä ovat selkeästi pinnalla valkoinen ja hopea yhdistettynä mustaan ja blingiin. Säihkyvissä kakuissa ilmentyykin wow-efekti, ja ne ovat myös hyvin tyylikkäitä.
- Maalaisromanttisuus, vaaleanpunainen, valkoinen, ja pitsi on kysyttyä myöskin.


Marjon hääasiakkaat saapuvat aina kakkutasting-palaveriin, jossa pari pääsee valitsemaan suosikkinsa sekä täytteestä että pohjasta. Makuvalintojen lisäksi suunnitellaan yhdessä kakun ulkonäkö koristeineen. Valmiin luomuksen Marjo luovuttaa asiakkaalle juhlien kynnykselle, tai vaihtoehtoisesti hän vie kakun juhliin jopa suoraan kahvipöytään esille.Millaisia unelmia teillä on juhlakakusta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti