perjantai 5. syyskuuta 2014

Aikuisten teemajuhlat: Sinkkubileet - Single again!


Kirjoittelin jokin aika sitten tänne Decora Housen blogiin erojuhlien järjestämisestä, ja nyt esittelen eräät tuttavani ystävälleen järjestämät erojuhlat! Tälle hiljattain poikaystävästään eronneelle ystävälle oli kerrottu, että tiedossa on erojuhlat, mutta hänellä ei ollut mitään ennakko-odotuksia siitä mitä tuleman piti. Juhlat pidettiin ystävän kotona ja koristelut tehtiin häneltä salaa. Kemuihin oli kutsuttu vain lähimmät ystävät, jotta ne pysyisivät mahdollisimman intiimeinä.
Juhlien teemaväreiksi valittiin musta ja fuksia, ja kattaustarvikkeet poimittiin Tyttöjen ilta -sarjasta. Lisäsomisteena mustia ja fuksianpunaisia timanttikoristeita ja pinkkejä kennopaperipalloja
Erojuhliin oli suunniteltu ja printattu virallinen ohjelmakin, joka toi kemuihin lisää juhlan tuntua. Asunnon omistaja ja juhlien keskipista oli koristeluista, ohjelmasta ja kaikesta juhliin liittyvästä todella otettu - hän ei ollut osannut odottaa mitään tällaista vaan luuli, että tiedossa on perus-biletysilta tyttöjen kesken.

Ohjelmassa oli alkumaljojen jälkeen muistojen kaivelua huumorimielellä, jonka jälkeen poistettiin ystävien kera yhteisvoimin ex-poikaystävän puhelinnumero WhatsAppista. Tämä puhelinnumeron poistaminen oli hänelle merkitsevä teko päästää irti vanhasta, ikään kuin siirtymäriitti tehden tilaa uudelle. Illallisen jälkeen oli vuorossa Unelmien poikamies -tehtävä, jossa tuli leikellä lehdistä unelmamiehen kuvia (tai osia vartalosta), unelmamiestä kuvaavia adjektiiveja sekä muitakin fiiliskuvia asioista joista haaveilee sen tulevan miehen kanssa. Näistä tehtiin kollaasi joka jäi ystävälle muistoksi erojuhlista.

Tuttavani huomasi noutomyymälässämme pienen laatikon, johon olimme keränneet kuljetuksessa rikkoutuneita hääkakun koristeita ja pyysi saada yhden erojuhlien rekvisiitaksi. Tästä saimme idean alkaa kierrättämään ja myymään rikkoutuneita kakkukoristeita erojuhliin! Jos kiinnostuit, nämä todelliset uniikkikappaleet löydät täältä. 
Loppuillasta juhlatunnelman noustessa kattoon löytyi koristeellekin uusia passeleita paikkoja :) Nämä erojuhlat olivat todella onnistuneet ja tuttavani oli tyytyväinen että niiden järjestämiseen nähtiin hieman vaivaa. Näistä juhlista on jo jonkin aikaa, ja kuulin äskettäin että näiden juhlien sankari on jälleen onnellisesti parisuhteessa eli onnittelut hänelle!

Jos suunnitelmissasi on järjestää sinkkubileet tai erojuhlat, niin kivoja kattaustarvikkeita ja juhlakoristeita löydät verkkokaupastamme mm. täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti