keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Tampereen 6 loistokkainta juhlatilaa häihin


Tampere on loistava sijainti järjestää hääjuhlat, asuipa itse hääpari tässä Pirkanmaan helmessä tai ei. Ensinnäkin Tampereelle on helppo saapua melkeinpä mistä päin Suomea tahansa, myös julkisilla. Lisäksi Tampereelta löytyy runsaasti yöpymisvaihtoehtoja, joten kauempanakin asuvat vieraat voi huoletta kutsua juhlimaan. Tampereelta löytyvät myös muun muassa nämä kuusi loistokasta juhlatilaa. VillaSofia.jpg

Villa Sofia on kaunis ja elegantti juhlatila Tammelan kaupunginosassa, joka on kuin tehty tunnelmallisille hääjuhlille. Villa Sofian ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta huolehtii, että juhlasi ovat onnistuneet ja ikimuistoiset. Villa Sofian tilat saat somistettua juuri sinun häidesi teemaväreillä. Tutustu tilaan täällä.


Uniikki Työväenmuseo Werstaan juhlatila Galleria BertelGalleriaBertel1.jpg


Haluaisitko jotain erilaista ja uniikkia? Siinä tapauksessa Tampereen keskustassa sijaitsevan Työväenmuseo Werstaan juhlatila Galleria Bertel on sinulle. Galleria Bertelin isot kaari-ikkunat ovat tilan keskipiste, ja niistä avautuu kaunis ja historiallinen näkymä Finlaysonin puuvillatehtaan historialliseen ympäristöön. Tutustu tilaan täällä.


Näyttävä Bravo Plaza

 

BravoPlaza.jpg


Bravo Plaza sijaitsee niin ikään aivan Tampereen keskustassa ja sopii juhlatilaksi näyttäviin ja ylellisiin hääjuhliin. Bravo Plazassa ei tarvitse tinkiä laadusta eikä tyylistä. Täällä isompikin juhlaseurue mahtuu hyvin syömään, seurustelemaan ja tanssahtelemaan. Tutustu tilaan täällä.

Pikkupalatsi1.jpg


Jos olet haaveillut häiden järjestämisestä palatsissa, siihen löytyy mahdollisuus Tampereelta. Pikkupalatsi on osa Finlaysonin tehtaan historiaa, mikä lisää juhlille ripauksen arvokkuutta. Pikkupalatsin tilat muokkautuvat hääjuhliin mainiosti ja tanssille voi pyhittää vaikka oman salin. Innokkaimmat juhlijat voivat pulahtaa uimaan Pikkupalatsin upealla allasosastolla. Tutustu tilaan täällä.


Arvokas jugend-henkinen LaternaLaterna1.jpg


Jos tavoittelet arvokkaita häitä, on ravintola Laterna Tampereen keskustassa ehdoton valinta. Laternaan mahtuu tarvittaessa isokin juhlaseurue, mutta tiloja jakamalla pienemmätkin häät pysyvät tunnelmallisina. Laternaa ei syyttä kutsuta Tampereen kauneimmaksi ravintolaksi! Tutustu tilaan täällä.


Historiallinen Knuutilan kartanoKnuutilanKartano.jpg


Knuutilan kartano sijaitsee Nokian Siurossa, 26 kilometrin päässä Tampereelta. Tämän pittoreskin tilan vuoksi kannattaakin lähteä hieman syrjään keskustan hulinasta. Knuutilan kartanon Aittahotellista löytyy yösija muutamille juhlavieraille. Historiallinen sisustus on todella ylellinen. Kartanon pihapiiri on ihanteellinen temmellyskenttä lapsivieraille ja jaloittelupaikka aikuisille. Tutustu tilaan täällä.


Katso kaikki loput Tampereen juhlapaikat: Hääpaikat Tampere

Vieraskirjoittajana Venuu.fi:n Suvi Joensivu.
Venuu.fi: juhla-, sauna- ja kokoustilat helposti netistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti