torstai 16. lokakuuta 2014

16 v. yllätyssynttärit - Sweet Sixteen!


Esikoiseni täytti elokuussa 16 vuotta, ja päätin järjestää minun Sweet Sixteenilleni pienet yllärisynttärit kavereiden avustuksella. Toki hän piti myöhemmin myös isommat kekkerit, mutta eihän juhlia voi koskaan olla liikaa, eihän? Suomessa ei 16-vuotissynttäreitä juhlita ihan niin isosti kuin esim. jenkeissä jossa ajokortin saa useassa osavaltiossa 16-vuotiaana. Mutta jos haluat järjestää tällaiset teemasynttärit, niin rekvisiittaa on kyllä Suomestakin saatavilla.

Tarkoituksena oli viedä tytöt ensin hohtokeilaamaan ja sitten viettää pizza- ja elokuvailtaa yhdessä, mutta keilaus jouduttiin perumaan päivänsankarin kovan flunssan takia. Nämä juhlat tulivat siis aivan täydellisenä yllätyksenä sankarille, sillä ne pidettiin tuttuni asunnossa jonne ystävät oli "salakuljetettu" eri autolla etukäteen. Olin käynyt jo aiemmin päivällä tekemässä koristelut asuntoon, ja keksin hyvän peitetarinan mihin olimme muka menossa kahdestaan. Onnistui!

Pääsin samalla testailemaan Decora Housen Sweet Sixteen ja Birthday Girl -sarjoja, ja kattauksesta tuli todella pirtsakka:
Verhokiskoon ripustin ison Sweet Sixteen -bannerin, joka muuten lahjoitetaan seuraavalle Sweet 16 -sarjan tuotteita tilaavalle asiakkaalle, jonka tilaus on sen verran iso että toimitetaan pakettina. Kannattaa siis olla nopea, niin saa nyt tällaisen bonuksen kaupan päälle!
Pöydällä on 7 cm levyistä fuksiaa organzanauhaa ja koristeena mustaa koristehelminauhaa sekä foliopäällysteisiä suklaasydämiä.
Laseina ovat pinkit jälkiruokamaljat, jotka sopivat todella hyvin limonadidrinksuille!
Ilmapallot valitsin fuksia-musta väriteeman mukaisesti.
Oli ihana jutella tyttöjen kanssa lukiokuulumisia ja muistella omia lukioaikoja.. 

Onnea vielä muruselleni <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti