tiistai 18. marraskuuta 2014

Pikkujoulut tulossa - poimi ideat kauniiseen pikkujoulukattaukseen!


Me Decora Housessa oltiin jo pari viikkoa sitten kovasti pikkujoulutunnelmissa, kun kävimme tekemässä pikkujoulu- ja joulukattauskuvauksia ihastuttavassa Hatanpään kartanossa Tampereella.
Kattausten teemaväreiksi valittiin burgundinpunainen, kulta ja hopea. Meidän tiimin mielestä kaikki olivat tietysti mielettömän hyvän näköisiä livenä, ja kuvissa puolestaan tuo burgundi kattaus tulee erityisen hyvin oikeuksiinsa.

Alla näkyvät kattaukset ovat tulossa Decora Houseen myyntiin tämän viikon aikana valmiina Kattaussetteinä, jotka voi tilata esim. yrityksen pikkujouluihin tai joulujuhliin. Kattaussetit on suunniteltu 40-150 henkilölle, ja sinun ei tarvitse kuin kertoa meille juhlavieraiden määrä niin me laskemme tarvittavat materiaalit, kattaustarvikkeet ja koristeet puolestasi! Helppoa, eikö totta? Jos olet pitämässä pienempiä juhlia, löydät vastaavat tuotteet sekä paljon muuta ihanaa pikkujoulu- ja joulukattaukseen verkkokaupastamme täältä.

Yritysasiakkaat voivat myös pyytää meiltä suoraan tarjouksen juhlakoristeluista ja -kattauksesta asiakaspalvelu@decorahouse.com. Tuolihuput ja rusetit sekä koristelupalvelun toteutamme yhteistyökumppanimme kautta.

Mikä näistä on sinun suosikkisi ja sopisi mielestäsi parhaiten pikkujouluihin tai joulupöytään?


Burgundy Christmas Mood


Gold Shine & Snowflakes


Winter Wonderland


Kuvaus: Pirjo Prunnila-Viljanmaa

Tuolihuput ja rusetit: Lily Dream Wedding
Iloista pikkujouluaikaa lukijoillemme ja asiakkaillemme!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti