keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Vuoden 2014 trendivärit häihin


Kuva: Tanja Hakala.Minkä värin te olette valinneet ensi vuoden hääpäivänne teemaväriksi?  

Sattuuko se olemaan jokin ennustetuista trendiväreistä kuten laivastonsininen, tyylikkäät vaaleanpunaisen eri sävyt tai harmaa?
Harmaa pitää pintansa. Sen tyylikäs eleettömyys sopii kaikkiin vuodenaikoihin. Itse rakastan harmaassa sen hillittyä olemusta, siksi se onkin niin helppo väri yhdistää muihin. Harmaa nimittäin käy melkeinpä minkä tahansa muun värin kanssa.

Katso The Perfect Palette -sivustolta inspiraatiota harmaalla somistamiseen. Ajatustahan voi viedä eteenpäin ja aloittaa harmaalla kutsuista, siirtyä sitten vaikka sulhasen pukeutumiseen. Entä jos morsiamen mekko olisikin harmaa? Oma suosikkini löytyi Perfect Paletten sivuilta heti: harmaa & jadenvihreä. Täydellinen liitto.Tuleva vuosi on täynnä merellisiä unelmia romanttisista graafisiin. Navy Blue eli laivastonsininen tuo hääjuhlaan ryhtiä ja arvokkuutta. Koen sävyn kuninkaallisen juhlavaksi ja vaikka sininen ei lempiväreihini ole koskaan kuulunut, on se mielestäni todella kaunis väri häissä.

Yksinkertaisimmillaan sävy toimii valkoisen kanssa.

Mukaan voi ripotella ruskeaa, mikseipä myös hopeaa tai kultaa.Vaaleanpunainen on pysynyt suomalaisten suosikkivärinä häissä pitkään. Eikä ihme, sillä tämän sävyn kanssa saa aikaan valloittavia kokonaisuuksia ja tyylikkään ilmeen. Kunhan varoo liikaa söpöilyä ja sydämiä. Vaaleanpunaisen eri sävyjä on helppo yhdistellä, se myös antaa luovuudelle tilaa: kaiken ei tarvitse olla juuri sitä samaa sävyä.

Luksuksen tunnelman saa aikaan lisäämällä vaaleanpunaisen joukkoon kultaa pieninä annoksina. Kaikkialla trendikäs kupari elävöittää glamourmaisesti ja
häivähdys liilan maailmaa luo suloisia kokonaisuuksia.Terälehdet. Jäähileet. Satiininauha. Paperipussit. Pompom.
Helminauhakoriste. Pompom. Pompom (minttu).


Jo tänä vuonna minttu, keltainen, emerald green ja koralli ovat nousseet trendilistojen kärkeen. Niiden hurmaannuttava valta jatkuu vuodenvaihteen yli vaikka maailmalla
väreissä mennään jo niin sanotusti eteenpäin. Nämä kirkkaammat värit ovat täydellinen valinta moderneihin ja rentoihin hääjuhliin.7 kommenttia:

 1. Mites sattuikin! Meillä on harmaata, valkoista ja mustaa. Harmaata valitessamme reilu vuosi sitten ajattelimme sen olevan värin, jota harvemmin näkee häissä. Äitinikin tuumasi, että kuka nyt haluaisi harmaan teemavärin kesähäihinsä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kivat valinnat olette tehneet :) ! Harmaa on varsin klassinen ja sopii kauniisti mihin vuoden aikaan tahansa.

   Poista
 2. Ihana blogi ja kauppa täältä löytyi! Meinaan tilata ainakin sen ihanan valkoisen puun <3 Tehkää postaus joulupöydän kattauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Vastailen omasta puolestani että idea joulupöydän kattauksesta on otettu heti huomioon :)

   Poista
 3. Onnittelut Wedding Blog 2014 -ehdokkuudesta!
  Blogiasi on ehdotettu vuoden hääblogiksi kategoriassa kaupalliset blogit. Tulethan noutamaan ehdokastunnisteesi osoitteesta http://www.lovemedo.fi/artikkelit/wedding-blog-awards-ehdokkaat-julkistettu. Lisättyäsi ehdokastunnisteen blogiisi, linkitä se Love Me Do -sivustolle, jotta lukijasi voivat myöhemmin äänestää blogiasi. Äänestys alkaa 1.12.2013 osoítteessa www.lovemedo.fi. Wedding Blog Awards 2014 järjestää Love Me Do -häätapahtuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos että pääsin ehdokkaaksi, olen onnellinen ja otettu tästä!

   Poista
 4. Meillä on värit 2014 loppuvuodesta oleviin häihin. Musta, Keltainen ja ripaus harmaata.

  VastaaPoista