tiistai 27. tammikuuta 2015

Tunnelmalliset talvihäät: lumihiutaleita ja kimallusta, valkoista ja hopeaa


Oletko haaveillut häistä keskellä sydäntalvea ja valkeita kinoksia? Kynttilöitä ja jäälyhtyjä, lumihiutaleita, kimallusta, valkoisen ja hopean sävyjä - ne tulevat itselleni ensimmäisinä mieleen talvihäistä. Talvella on mahdollisuus järjestää todella tunnelmalliset hääjuhlat, ja mikä parasta - juhlatilat, kirkot, valokuvaajat ym. eivät ole niin buukattuja kuin kesäaikaan. Ja hinnatkin saattavat olla hieman edullisemmat huippusesongin ulkopuolella.

Olimme Decoran tiimin kanssa jokin aika sitten tekemässä joulukattausten kuvauksia Hatanpään kartanossa, ja samalla ideoimme pari kattausta talvihäihin. Valitsimme värisävyiksi valkoisen ja hopean, joita höystettiin lumihiutaleilla sekä kristalleilla. Nämä kuvat ovat ihania, mutta kyllä nämä kattaukset olivat vielä 100 kertaa upeampia livenä!
Juhlakattauksen centerpiecenä oli hopeaglitter koristepuu, johon ripustimme kirkkaita kristalliketjuja. Pöydälle laitettiin hopeinen organzakaitaliina, jonka päälle ripoteltiin lumihiutaleita ja erikokoisia pikkutimantteja. Lautasliinat ja kahviservetit ovat samaa Moments -tuoteperhettä, nekin hopeisia.


Toinen kattaus on muuten samanlainen, mutta lautasliinat ja kahviservetit ovat Lumihiutale -sarjaa, ja sopivat hienosti lumihiutalekoristeiden kanssa. Laseissa somisteena olevat joulupallot voi toki häissä jättää väliin :) Tähän teemaan sopisivat mainiosti myös Lumihiutale -paikkakortit, jotka voi kiinnittää esim. lasiin tai lautasliinaan.
Jos kaipaat juhlatilaasi isompia talvisia somisteita, suosittelemme ikkunoilla näkyviä isoja paperisia lumihiutalekoristeita tai silkkipaperikukkia. Tunnelmaa kattaukseen tuovat tietysti erilaiset kynttilät ja lyhdyt, ja myös jouluvaloista saa aikaan upeita tunnelmantuojia juhlapöydille. Kiedo jouluvaloköynnösten ympärille vaikkapa hopeaglitter -kimalletylli, ja ripusta tällaisia valokoristeita juhlatilaan, ikkunoihin tai juhlapöydille kaitaliinan tapaan.
Decora Housen hääkaupasta löydät Teemahäät -kategoriasta kokonaisen Talvihäät -osaston, joten sieltä saat varmasti vielä paljon ideoita sekä tuotteita tunnelmallisten talvihäiden suunnitteluun!

 

Kuvaus: Pirjo Prunnila-Viljanmaa


Tuolihuput ja rusetit: Lily Dream Wedding
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti