keskiviikko 13. elokuuta 2014

Star Wars -synttärit I Star Wars birthday party


Omien lasteni synttäripostaukset viime kesältä jatkuvat! Kesä on jälleen ollut Decora Housessa sen verran vilskettä, että nyt vasta ehdin kirjoittelemaan näistä poikani 8-vuotissynttäreistä jotka pidettiin siis jo kesäkuussa. Juhlien teeman piti alunperin olla Harry Potter, koska sankari on ihan hurahtanut Potteriin ja  "lukaisi" tuossa kesän aikana muuten kaikki Potteritkin :)

Etsinnöistä huolimatta en kuitenkaan löytänyt MITÄÄN Harry Potter -juhlarekvisiittaa, joten ostin keväiseltä New Yorkin matkaltani nämä kivat Star Wars -kattaustuotteet ja onneksi ne kelpasivat.

Lisätty 28.9.2015: Nyt näitä upeita Star Wars -juhlatuotteita saa myös Decora Housesta, tutustu koko valikoimaan verkkokaupassa.
Myös juhlien alkuperäinen pitopaikka vaihtui, sillä poika olisi halunnut pitää ne Funparkissa Lempäälässä. Sain sieltä kuitenkin niin tylyä asiakaspalvelua, etten missään nimessä halunnut pitää näitä juhlia siellä. Aluksi yhteydenottooni ei vastattu ollenkaan, olisin tiedustellut että voiko synttäreille viedä omat kattaustarvikkeet. Koko paketin hinta olisi ollut reilusti yli 200 € joten ajattelin että varmasti joustoa löytyy. Vihdoin viimein sain esimiehen kiinni ja he eivät kuulemma missään nimessä halua Star Wars -synttäreitä pidettävän, koska sittenhän kaikki muutkin haluavat pian Star Wars -synttärit! Yrittäjänä mietin, että olisihan se kamalaa jos joutuisi myymään sitä mitä asiakkaat haluavat... (Itse voin luvata että jos tämän jutun jälkeen  moni haluaa Star Wars -synttärit, niin sitten näitä otetaan myyntiin!)

Kerroin myös, että voisin mainostaa Funparkia blogissani, jos voimme tuoda omat kattaustarvikkeet, mutta jälleen vastaanotto oli jäätävä - eiväthän he voi tietää, lukeeko tätä blogia edes kukaan eli mainosarvo voi olla täysin mitätön. Eivätkä he kuulemma tarvitse lisämainostusta. Eli nyt voin antaa vapaasti negatiivista palautetta, koska tätä postausta ei kuitenkaan lue kukaan :) 
No niin, itse asiaan: juhlapöytä sai somisteeksi mustat jätesäkit, Star Wars -kattaustarvikkeita, punaista serpentiiniä ja ilmapallovalomiekkoja. Netistä löytyi lisäksi monenlaisia itse tulostettavia Tähtien sota -aiheisia pöytäkoristeita, cocktailtikkuja, naamareita ja bannereita. Esimerkiksi hakusanalla "Star Wars free printables" löydät kaikkea teemaan sopivaa. Isosisko askarteli lisäksi hopeapaperista Star Wars -logon ikkunaan.
Synttärikakku oli teemavärien mukaisesti vanilja-mansikkatäytekakku lakritsikuorrutteella, koristeena päivänsankarin valitsemat taistelijat. Lakritsia olisi voinut olla hieman enemmän, niin kakun pinnasta olisi tullut tasaisempi. Mutta hyvää oli, nam!

Colapullotkin muuttuivat Yoda Sodaksi.
Synttäreillä taisteltiin ilmapallovalomiekoilla, pompittiin trampoliinilla ja ennen kaikkea legoiltiin, sillä paketteja tuli aika monta lahjaksi. 

Decora Housen tuotteet jotka näkyvät kuvissa:Hauskoja synttäreitä muillekin Star Warsia fanittaville! 

Laittakaa kommenttia mikäli teillä on kokemuksia synttäreistä Funparkissa tai vinkkejä mistä löytää Harry Potter -juhlatarvikkeita :)
1 kommentti:

  1. Nyt näitä upeita Star Wars -juhlatarvikkeita saa myös Decora Housesta! Katso koko valikoima verkkokaupassa: http://www.decorahouse.com/juhlakauppa/lastenjuhlat/star-wars.html

    VastaaPoista