maanantai 15. kesäkuuta 2015

Synttärit koiralle - järjestä lemmikillesi kiva juhlapäivä!


Iloisia uutisia koirien omistajille ja ystäville: Decora House on ensimmäisenä Suomessa lanseerannut koirien synttäreille tarkoitetut, valmiit kemupaketit! Lisäksi saat meiltä monenlaista muuta hassunhauskaa rekvisiittaa lemmikkisi juhliin. Kutsu mukaan parhaat koirakaverit, ja kemut voivat alkaa!
Yksi kivoimmista työpäivistäni on ollut juuri tämä kuvauspäivä Tamperelaisessa Koirakahvila Vainussa, jossa kuvasimme nämä ihastuttavat koirien kemupaketit. Mallina meillä oli Decoran toimistolla jo vauva-aikana hoidossa ollut Jackrussellinterrieri Purkka, ja täytyy sanoa etten olisi ikinä kuvitellut koirakuvausten olevan näin helppoa. Purkka käyttäytyi kuvissa kuin huippumalli, otti erilaisia poseerauksia ja ilmeitä, ja loppupäivästä pikkuinen oli kyllä niin väsy ettei jaksanut kuin vähän maistaa lihapulla-nakkiherkkua.

Kiitos kuuluu myös loistavalle valokuvaajallemme eli Pirjo Prunnila-Viljanmaalle.
Koirakemujen järjestämiseen on useita tapoja - voit kutsua juhliin muita koiria ja koiranomistajia, juhlia perhepiirissä tai kutsua koolle omia ystäviäsi. Jos koiranomistaja on vaikkapa perheen pikkutyttö, voitte kutsua hänen kavereitaan juhlimaan lemmikin synttäreitä, eli kutsut voivat myös olla lastenjuhlat. Oli miten oli, tärkeintä on mukava päivä niin koiralle kuin koiranomistajille - päivänsankari saa erityishuomiota, herkkuja ja ystävät saavat hyvän syyn kokoontua!

Koiran synttärijuhlat voi pitää kotona, puistossa, koirakahvilassa tai muussa sopivassa paikassa. Esimerkiksi Vainussa järjestetään koirien syntymäpäiviä, pikkujouluja, valioitumisjuhlia sekä muita yksityistilaisuuksia. Vaikkapa tältä voisivat teidänkin koirajuhlanne näyttää:
Auttaaksemme juhlien järjestäjiä ideoimme Decorassa kolme erilaista, täysin valmista koirien kemupakettia. Voit siis valita jonkin näistä juhlakoristepakkauksista tai räätälöidä omasi. Nämä valmiit pakkaukset on suunniteltu lähinnä koirakavereiden juhliin, joten jos haluat tehdä kattauksen myös omille ystävillesi, muistathan tilata myös mukit, lautasliinat, pillit yms. verkkokaupastamme.

"Kaunotar" kemupaketti sopii pikkuprinsessoille - hempeän vaaleanpunainen värimaailma tyttökoiralle.

Kaikissa kemupaketeissa tulee mukana muovipöytäliina, joten sotkua ei tarvitse pelätä. Miniherkkuvuokiin voit laittaa tarjolle sankarin parhaat herkut, vaikkapa lihapullia ja nakkeja. Somisteena tässä kattauksessa on mukavan pehmoista ja koiramaista pompulaketjua, ja ilmapalloilla saat kepeää juhlatunnelmaa. Ja täytyyhän juhlavieraille olla tietysti paikkakortit!

Kuvassa näkyvä kermakakku on kuvausrekvisiittaa, ja oikeilla koirasynttäreillä kakku tehtäisiin maksalaatikosta, nakeista, lihapullista tai mistä tahansa muista lemmikkisi herkuista. Vain mielikuvitus on rajana.
 


"Kulkuri" kemupaketti on puolestaan poikakoirien versio edellisestä pakkauksesta. Raikasta vaaleansinistä ja Polka Dot -kuviointia, kuninkaallisella ripauksella! Mukana pakkauksissa tulee myös pahvikruunu päivänsankarille.

"Pluto" kemupaketti puolestaan sopii värejä rakastaville ja vauhdikkaammille tapauksille! Omenanvihreän pöytäliinan päällä on somisteena metallinhohtoserpentiiniä, ja pakkauksen mukana tulevat pahvihatut muillekin juhlavieraille (6 kpl). Niitä voit myös käyttää pöytäkoristeena, kuten kuvissa.


Kaikissa kemupaketeissa voit itse valita, minkä numeroisen kakkukynttilän haluat. Tässä juhlapakkauksessa voit lisäksi valita kynttilän värin, joko turkoosin tai fuksian. Tarkemmat tiedot kaikkien kemupakettien sisällöstä löydät verkkokaupastamme.

Näihin kuviin ja iloisiin synttäritunnelmiin päätän tämän postauksen, ja toivon että käyt kurkkaamassa myös verkkokaupan Koirien synttärit -osastolta, mitä kaikkea kivaa sieltä löytyy lemmikkisi juhliin!


Kuulisimme myös mielellämme, millaiset juhlat sinä haluaisit järjestää koirallesi? Tai onko teillä jo juhlittu koiran syntymäpäiviä?
1 kommentti:

  1. IHANIA KUVIA JA HYVÄ IDEA. MEILLE TULOSSA LAPSEN JA KOIRAN YHTEIS SYNTTÄRIT JA NYT OLLAAN VASTA SUUNNITTELU VAIHEESSA :)

    VastaaPoista