sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Decora Housen juhlablogi siirtyi tänne!

 
 
Päätin siirtää Decora Housen Juhlablogin tänne yksinkertaisesti siitä syystä, että verkkokaupan sisällä oleva blogialusta oli ulkoasultaan ja toiminnallisuudeltaan aivan liian alkeellinen, enkä saanut siitä tuunaamallakaan sellaista kuin olisin halunnut... Kaupassa oleva Juhlablogi muuttuikin kätevästi Ajankohtaista -palstaksi, jossa tiedotetaan varastotäydennyksistä, poikkeuksellisista aukioloajoista ym. tiedotusluontoisista asioista.
 
"Pelastin" blogiarkistoista ennen bittiavaruuteen joutumista muutamia suosituimpia postauksiani, koska niistä on toivottavasti hyötyä koristelujen suunnittelussa myös tuleville hääpareille. Kyselin FB:ssa toiveita koristelubloggauksiin / tuotetestauksiin, ja sainkin jo kivoja ideoita väriteemoihin. Myös tänne saa toiveita heitellä - toteutan kaikki mitä vaan ehdin, pystyn ja osaan. Ja jos en ehdi, niin onneksi minulla on ihania yhteistyökumppaneita ;)
 
Tulevalla viikolla on Decora Housessa ajankohtaista häätuotteiden varaston täydentyminen ja kattauksen suunnittelu Tampereen häämessuille - kerron lisää kun suunnitelmat etenevät. Myös tämän viikonlopun Wanhan Sataman häämessuilla oli meiltä esillä nameja ja karkkikippoja -toivottavasti messuilla piipahtaneilla oli antoisat messut ja saitte paljon ideoita, innostusta ja inspiraatiota häiden suunnitteluun!
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti