perjantai 29. tammikuuta 2016

Decora Housen häämessukuulumisia ja LISÄARVONTA Tampereen häämessuille!

Heipä hei pitkästä aikaa! Vuosi on lähtenyt oikein rytinällä liikkeelle ja ajattelin laittaa pikaisia kuulumisia täältä häämessuvalmistelujen keskeltä :) Lisäksi polkaistaan käyntiin nopea kahden 2 henkilön vapaalippupaketin arvonta Tampereen häämessuille, jotka ovat 6.-7.2.2015.

Decora House oli näytteilleasettajana Jyväskylässä Suomen häämessuilla 16.1. - jos piipahdit siellä niin ehkä kävitkin moikkaamassa meitä! Olimme ensimmäistä kertaa messuilla siellä päin Suomea, ja reissu oli kokonaisuutena onnistunut. Osallistuimme muutaman päivän varoitusajalla järjestettyyn kattauskisaan maalaisromanttisella kattauksella, jossa oli ripaus ranskalaista tunnelmaa. Voittoa ei ihan saatu, mutta paljon kehuja kuitenkin! Nämä ihastuttavat kukka-asetelmat meille loihti yhteistyökumppanimme Tampereelta eli kukkakauppa Mehitähti.Varsinaisella messuosastolla olikin sitten talvisempaa tunnelmaa, ja sinne olin suunnitellut kattauksen Winter Wonderland -hengessä. Lumihiutaleita, glitteriä, jäähileitä, kristallia, hopeaa ja valkoista. Bloggaan tästä kattauksesta vielä myöhemmin lisää.Lisäksi messuilla oli hassunhauska Photobooth by Decora House -osasto, jossa messuvieraat saivat kuvauttaa itsensä ammattikuvaajalla. Rekvisiittana oli kaikkea kivaa meidän Photo Booth -osastoltamme.
Me päätettiin itsekin testailla Photo Booth -tarvikkeita (tämä kuva on naapuriosaston eli Jyväskylän seurakunnan ottama)!Ja sitten heti seuraavana viikonloppuna olikin suunta aivan toinen, ja hyppäsin Onnibussiin kohti Helsinkiä ja Love me Do -häätapahtumaa. Kaapelitehtaalla oli lukuisia näytteilleasettajia, yli 6000 messukävijää ja todella oikein kunnon messumeininki! Häämuotinäytökset ja muut esitykset olivat 20-luvun Great Gatsby-teemaisia, ja tykkäsin kovasti. 

Meillä ei ollut tällä kertaa omaa osastoa, vaan lähdin niinkin mukavaan tehtävään kuin vastaanottamaan Vuoden Hääyritys -palkintoa, jonka Decora House voitti Askartelu, somistus ja painotuotteet -kategoriassa. Mikäs sen mukavampaa! Lisäksi olimme ehdolla Vuoden hääblogi -kilpailussa kaupallisten blogien kategoriassa. Oli ihanaa kierrellä rauhassa osastoilla ja tavata kollegoja sekä tutustua muihin bloggaajiin.Haluan vielä tässä kiittää kaikkia Decora Housea äänestäneitä, meidän maailman parhaita asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ja tietysti rohkea ja upea Love me Do -tapahtuman luoja Nonna Sjöberg - KIITOS että järjestät tällaisia skaboja meille hääammattilaisille! Tämä tunnustus antaa minulle ja Decoran tiimille vielä entistäkin enemmän innostusta olla mukana toteuttamassa asiakkaidemme hääunelmia jatkossakin!

Ja kiitos tästä mielettömän hienosta bloggaajien VIP-loungesta tarjoiluineen ja ohjelmineen, ja kiitos kaikille jotka olivat lahjoittaneet meille tuotenäytteitä. Best day ever!
On se hieno!Häämessukiertueemme päättyy 6.-7.2. tänne kotikulmille, eli olemme mukana myös Tampereen häämessuilla Tampere-talossa. Oman osaston lisäksi teen kattauksen Ideakujalle. Luvassa on messutarjouksia mm. hääkakkukoristeista ja sukkanauhoista, ja osastoltamme saat mukaan tuotenäytteitä. Otathan käteistä mukaan, jos haluat tehdä ostoksia. 

Pidemmittä puheitta, laitetaan kaksi kahden henkilön lippupakettia arvontaan. Kommentoi tätä bloggausta jotenkin ja olet mukana arvonnassa! Arvonta suoritetaan ensi maanantaina 1.2. klo 14 ja vapaaliput postitetaan tiistaina niin ne ehtivät varmasti perille ennen viikonloppua.

Onnea arvontaan ja häämessuilla nähdään!9 kommenttia:

 1. Oi, vaikuttaa mielenkiintoiselta tulevat messut, ensimmäistä kertaa olisi tarkoitus messuille mennä ja innolla odotan, joten mukana arvonnassa :)
  -jutta

  VastaaPoista
 2. Ystäväni on juuri kihlattunsa ja heillä on hääsuunnitelmat kovassa vauhdissa. Hänelle lahjoittaisin liput. �� T. Elisa Jarvansalo

  VastaaPoista
 3. Häämessuille tulossa ekaa kertaa, arvonnassa mukana :)!

  Jonna

  VastaaPoista
 4. Hienoa olisi päästä, koskaan en ole käynyt. Nyt olisi tarvetta :) mukana arvonnassa siis.
  -Marjo-

  VastaaPoista
 5. Mä haluan ihastelemaan hääjuttuja! T. Sonja S

  VastaaPoista
 6. Menossa ollaan☺️
  laura.elorinne@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa! Vaikka täytyy joka tapauksessa messuille päästä! Ja käteistäkin siis varattava, olen teidän nettisivuilta kakkukoristeita ihastellut :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kommenteista ja pikakilpailuun osallistumisesta, arvonta on nyt suoritettu! Voittajat ovat Laura ja Sara, onnittelut!! Lähetättekö molemmat osoitetietonne meille: asiakaspalvelu@decorahouse.com niin lähetämme liput. Messuilla nähdään :)
  Katja

  VastaaPoista