torstai 28. marraskuuta 2013

Teemajuhlat aikuisille: V.I.P. MiljonääribileetOlin pari viikkoa sitten ystäväni järjestämissä Miljonääribileissä, ja näiden sädehtivien blingbling-juhlien innoittamana ajattelin jakaa tämän kivan teemajuhlaidean täällä blogissa.Ystäväni keksi järjestää nämä juhlat keskellä pimeintä vuodenaikaa, yt-neuvotteluja ja tiukkaa rahatilannetta, ja onnistui todellakin piristämään meitä!


Itse kutsukin oli jo hauska:
"Voi sitä valkaistujen hampaiden säihkettä, puuhkien suhinaa, korkojen kopinaa, setelien kahinaa ja hajuveden katkua, kun me tytöt hienostellaan! Tarkoitus on siis pukeutua mahdollisimman rahakkeeseen ja ehkäpä myös mauttomaan tyyliin - ja käyttäytyä sen mukaisesti:D

Tarjoilen jotakin jupahtavaa syötävää ja juotavaa, mutta koska olen vain näennäisesti rikas, en voi ruokkia ja juottaa teitä niin hyvin kuin haluaisin. Mikäli siis tohditte toimia niinkin rahvaanomaisesti, niin tuokaa mukananne jotakin hovihenkilökuntanne valmistamaa kurmeeta ja kuplivaa.

Olisin toudella onnellinen, jos pääsisitte kaikki saapumaan! Ilmotelkaahan ehdittekö mukaan, vai oletteko juuri tuolloin seiskapäivän kustantamalla Dubain matkalla"
Asut oli hankittu pääasiassa kirppareilta, omasta kaapista tai lainattu, ja kyllä oli paljettia, sulkaa, timantteja ja helmiä, eli kimallusta ja glamouria riitti! Ja kaikki kertoivat, kuinka edullisesti oli onnistunut saamaan oman asukokonaisuutensa...mitä halvemmalla, sen parempi.

Tässä iltaan valmistautumista, timantti-irtoripsien kiinnitystä tarkalleen ottaen.Oma miljonäärilookkini näytti tältä :)Juhlat olivat ihan huiput, ja meille oli varattu ammattivalokuvaajakin, joka kuvasi meitä ravintolassa biljardipöydän ympärillä. Niitä kuvia odotellessa!

Mikäli innostuit tästä bileteemasta, niin olen tähän ideoinut muutamia teemaan sopivia juttuja sekä koristeluja. 

Jos haluat oikein panostaa, niin laita juhlavieraasi saapumaan punaista mattoa pitkin ja varaa limousinekuljetus illaksi. Mikäpä sen tyylikkäämpää. Jos pidät juhlat kotonasi tai vuokratussa juhlatilassa, muistathan koristella myös juhlapöydät teeman mukaisesti. Miljonääriteemaan sopivat tietysti timantit. Ripottele pöydille sädehtiviä timanttikoristeita tai käytä koristeluissa ripustettavia kristalliketjuja. Kaitaliinaksi voi valita esim. kimaltelevan kultaisen organzaliinan tai alla olevassa kuvassa näkyvän kultakuvioidun organzaliinan.


Decora Housessa uutuustuotteena ovat nämä VIP-lautasliinat, jotka ovat ihan Must Miljonääribileiden kattauksessa! Myös seteleitä voi heitellä somisteeksi pöydille tai lattialle - jos ei ihan aitoja niin vaikkapa lelukaupasta saatavia lasten leikkirahoja :) Ja jos vaan mahdollista, niin järjestä bileisiin joku kiva ylläri. Askartele esim. VIP-passit vieraillesi, järjestä heidät jonon ohi baariin tai varaa teille VIP-tila yökerhosta. Jotain pientä luksusta mahdollisuuksien rajoissa, vaikkapa ylellinen alkudrinkki!

Tämä juhlateema sopii hyvin monenlaisiin juhliin; synttäreille, tuparehin, pikkujouluihin, vappubileisiin jne.

 Myös itse juhliin valmistautuminen oli tosi hauskaa, kun jaoimme Facebookissa uusimpia hankintoja ja suunnittelimme tarjoiluiluja. Juhlissa tarjottiin mm. savupororullia, ruissipsejä lohitäytteellä, Aura-päärynäsalaattia, Parmankinkkua, juustoja, hedelmiä, suklaata ja tietysti kuoharia.

Oikein sädehtivää pikkujouluaikaa ja tulevien partyjen suunnittelua!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti