tiistai 27. toukokuuta 2014

Tytön synttärit: Pikkuiset Barbie-juhlat


Taas on se aika vuodesta, kun omien lasteni synttäreitä juhlitaan = kesä <3 Kuopukseni halusi 5 v. synttäreidensä teemaksi Barbie-juhlat, ja päätin toteuttaa sen tällä tavalla: Päivänsankari valitsi muutamien vaihtoehtojen joukosta lautasiksi ja mukeiksi Ballerina-sarjan tuotteet, ja siskoni lapsuudenaikaisista kaapeista löytyi upea pinkki Rolls Royce pöydän komistukseksi. Sitten vaan rivi juhlapukuisia Barbeja ikkunalle istuskelemaan ja ilmapallot tuoleihin kiinni, niin juhlat saivat alkaa!Synttärikattauksen pinkkiä yleisilmettä raikastamaan valitsin mukeista ja lautasista löytyvän limenvihreän sävyn.

Tavoitteenani oli ylittää itseni ja leipoa ihan oikea Barbie-kakku, mutta rimakauhu ja aikapula yllättivät viime metreillä ja suunnitelma vaihtui kuppikakkuihin.. Pääsin samalla testailemaan Decora Housen uusia muffinssien koristepapereita, jotka ovat mielestäni tosi kauniita!
Koristelin pöydän pinnan Rose -herkkupapereilla. Niihin piti aluksi laittaa suklaakonvehdit sisälle, mutta totesin etteivät tarvitse välttämättä mitään täytettä vaan toimivat ihan sellaisenaankin pöydän somisteena. Myös pom pom silkkipaperikukat olisivat käyneet hyvin juhlapöydälle koristeeksi.


Kaverilahja oli näissä kemuissa heliumilla täytettyihin sydänilmapalloihin kiinnitetty tikkari. Nämä 25 cm kokoiset sydänilmapallot jaksoivat pysyä ilmassa muutaman tunnin, joten esim. häihin en niiden heliumtäyttöä suosittele. Pidempiaikaiseen käyttöön kannattaakin valita hieman isommat pallot, ja varmistaa että ne kestävät heliumia.

Ohjelmana näillä synttäreillä oli pikkutyttöjen muotinäytös ja pitkulaisista ilmapalloista teimme juhlavieraiden toiveiden mukaisia eläimiä sekä miekkoja. Meno villiintyi jossain vaiheessa hurjaan ilmapallomiekkailuun jossa myös isoveli oli hiki päässä mukana :) Tässä vielä päivänsankari herkuttelemassa.
Näissä juhlissa käytetyt Decora Housen tuotteet löydät näistä linkeistä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti