tiistai 5. elokuuta 2014

Rapujuhlat - vinkkejä kattaukseen ja koristeluun


Ravustuskausi on käynnissä ja rapujuhlakausi parhaimmillaan! Decora Housen valikoimiin on äskettäin saatu uusia ihania kattaustarvikkeita ja muita somisteita rapujuhliin. Ja pitihän näitä päästä itsekin testailemaan viikonloppuna :)

Omaa silmääni miellyttävät nämä sinisävyiset kattaustarvikkeet, ne ovat  raikkaita ja samalla mukavan merihenkisiä. Lautaset ovat lisäksi riittävän isokokoisia tähän hommaan, sillä niiden halkaisija on 30 cm. Ja mikä parasta, pöytäliinalla saa katettua isommatkin juhlat, koska sillä on pituutta 5 metriä. Sitruunaiset kosteuspyyhkeet ovat meillä myös uutuustuote, ja ne toimivat hyvin käsienpesukuppien ohella. Eli itse ainakin olin tyytyväinen meidän uuteen tuoteperheeseemme!

Koko Decora Housen rapujuhlavalikoiman löydät täältä.
Pöytää voi koristella lisäksi punaisilla silkkipaperikukilla ja koristehelminauhoilla. Juhlavieraille voi halutessaan askarrella myös nimikyltit pöytään.

Hämärtyvään iltaan tunnelmaa tuomaan kannattaa puunoksiin ripustaa lasilyhtyjä, joihin sopivat hienosti vaikkapa kullanväriset tuikkukynttilät. Myös paperiviuhkat, -lamput ja lippuviirinauhat tuovat juhlatunnelmaa ripustettuna oksiin, kaiteisiin, katokseen ym. Ulkotulet, luonnonkivet ja kalaverkot sopivat myös mainiosti rapujuhlien somistukseen.Tässä mahtavin saalis tänä kesänä, ainakin tähän mennessä:


Näiden lisäksi tarvitset kattaukseen:

- Vesikipot käsien huuhtelua varten
- Ruokailuvälineet & rapuveitset
- Shampanja/olut/viinilasit & snapsilasit
- Rapuessut ja hatut
- Juomalaulujen sanat

Ja lisäksi tietysti kesäisen letkeää mieltä, naurua ja rakkautta <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti