keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Toivebloggaus: Fuksia ja musta hääkattauksessaTässä tulee tämän vuoden eka toivebloggaus! Eräs asiakkaamme pyysi kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoisia koristeluja käyttäen väreinä mustaa ja fuksiaa jotta saisi inspiraatiota häidensä pöytäkoristelujen suunnitteluun. Nämä ovat sinänsä mukavat värit, että kattauksesta saa helposti näyttävän ja vaihtoehtoisia koristeita löytyy paljon.
Kuvat on otettu pikkukuumeessa, joten en alkanut sen enempiä askartelemaan vaan käytin häämessuilla olleita menuja ja paikkakortteja jotka sopivat hienosti juuri näihin teemaväreihin. Sivuhuomautuksena en muuten suosittele työntekoa kenellekään kipeänä, sillä poskiontelontulehdus ja 40 asteen monen päivän kuume jälkitautina ei ole kovin mukava..

Ensimmäisessä kattauksessa on käytetty kaitaliinana fuksiaa 36 cm leveää organzaa ja sen päälle asetettu pari mustaa koristehelminauhaa. Kaksikin helminauhaa rinnakkain on jo riittävä määrä, mutta laittamalla niitä 2-4 rinnakkain saa jo tosi näyttävän koristelun. Paikkakorteiksi valitsin tähän kattaukseen syntisen upeat mustat laseihin kiinnitettävät koristeperhoset, jotka ovat tämän talven uutuustuote ja ensimmäinen erä myytiin heti lähes loppuun niiden saavuttua varastoon. Lautasliinat ovat 40x40 cm Dunin Airlaid -liinoja. Kattoon kiinnitin somisteeksi muutaman näyttävän Pom pom silkkipaperikukan.


Tämä kattaus on muuten samanlainen, mutta koristehelminauhojen tilalla on kahta eri kokoa ja väriä timanttikoristeita: 8 henkilön pöydällä on 20 kpl 2 cm timanttia ja n. 100 kpl 1 cm timanttia, puolet mustaa ja puolet fuksiaa. 
Tässä on koristeena puolestaan käytetty mustia kankaisia ruusunterälehtiä ja sinne tänne ripoteltu lisäksi pinkkejä suklaasydämiä häävieraiden iloksi.
Seuraavaksi kokeilin, mitkä koristeet sopisivat fuksian koristekuitukaitaliinan kanssa, ja tässä jälleen kaverina mustaa koristehelminauhaa.
Ja seuraavassa timskuja.. Paikkakortteina ovat nyt valkoisista peruspaikkakorteista itse tuunatut teemaväreihin sopivat paikkakortit.
Jokainen juhlavieras saa pikkulahjan hääparilta näissä tyylikkäissä hääkarkkirasioissa. Vielä kun rasian ympärille kietaisisi esim. fuksian värisen nauhan tai muun somisteen, olisi se piste i:n päälle. Itseltäni jäivät nauhat varastolle kuvauspäivänä, siksi tässä ei nauhaa näy ;)

Seuraavaksi vaihdoin värit päinvastoin, ja kaitaliinana on käytetty samaa 36 cm leveää organzaa, mutta mustana. Ryhtiä koristeluun tuo sen päälle laittamani 5 cm leveä fuksia satiininauha, joka on tulossa muuten vielä tällä viikolla uutuusvärinä Decora Housen valikoimiin. Nauhan päällä on lisäsomisteena 1 cm mustia timanttikoristeita.

Tästä näkyy selvästi, miten lähes sama kattaus mutta eri värisillä lautasliinoilla muuttaa selkeästi kattauksen yleisilmettä - eikö? Koristelussa käytetty fuksianpunaisia ruusunterälehtiä.
Nämä fuksianpunaiset 40x40 cm lautasliinat ovat tulossa meille uutuustuotteena maaliskuun alussa. Materiaali on sen verran jämäkkää, että ne voi taitella monella tavalla.


Tässä somisteet ovat timanttisia; pöydälle ripoteltu mustia ja kirkkaita 1 cm ja 2 cm timanttikoristeita ja pöydän päässä olevasta monikäyttöisestä koristepuusta roikkuu kristalliketjuja samoissa väreissä.

Sitten vielä yksi koristeluvaihtoehto eli fuksianpunaiset jäähileet, jotka ovat kooltaan suurempia kuin 1 cm timantit ja ovat olleet erityisen suosittuja talvihäissä.

Lopuksi vielä lähikuva jäähileistä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti