perjantai 8. helmikuuta 2013

Mintunvihreitä unelmia

Nyt ovat sitten Tampereen häämessut onnellisesti ohi, kiitos kaikille meidän osastolla piipahtaneille ja kilpailuun osallistuneille! Esitteet ja käyntikortit loppuivat kesken, ja viimeisille parillekymmenelle messuvieraalle jaettiin sitten käsinkirjoitettuja pikkulappuja - ei kovin tyylikästä, mutta herätti ainakin hilpeyttä ;)
 Palataan hieman ajassa taaksepäin ja kerron miten päädyin valitsemaan tämän kattauksen värimaailman. Halusin tänä vuonna tehdä jotain keväistä ja heleää messuille ja olin jo päättänyt, että toinen väri tulee olemaan vaaleanpunainen yllätys-yllätys. Sovittelin sille sitten kaveriksi turkoosia, suklaanruskeaa ym. kunnes keksin sen: tietysti MINTTU, tämän vuoden trendiväri niin muodissa kuin juhlissakin.
 Ja ei kun tilailemaan kaikenlaista mintunvihreää rekvisiittaa.

Päätin ensinnäkin käyttää mintunvihreitä koristehelminauhoja, ja Dunilta löytyi aivan samanväriset 40x40 cm lautasliinat. Tosin niiden valmistus laadukkaammasta Dunilin-materiaalista oli juuri lopetettu, mutta onnistuin saamaan niitä ohuemmasta materiaalista.

Lautasliinat piti aluksi taitella "sydämenmuotoon" ja kiinnittää niihin paikkakortit näin:Mutta lautasliinojen materiaalin vaihduttua muuttui taittelukin tällaiseksi, ja lisäksi kiinnitin lautasliinoihin Vintage Romance -karkkirasiat.Toimittajiltamme saapui mm. mintunvihreää tylliä, kaitaliinaa, kynttilöitä ja satiininauhaa mutta ne olivat valitettavasti vihreämmän sävyisiä kuin minun kattaukseni minttu. En siis voinut hyödyntää niitä tällä kertaa, ja mm. nämä tuotteet ovatkin piakkoin tulossa myyntiin Decora Housen Outlettiin.Ihanat mintunvihreät Pom pomit saapuivat myös ja ne pääsivät mukaan messuille. Pieni sävyero ei haitannut, koska ne eivät olleet pöydällä.
Kattauksen kruunasi yhteistyökumppanimme Johannan tilaustyönä tekemät menut, joissa toistuivat värit vaaleanpunainen ja mintunvihreä ja somisteena söpöisiä pikkulintuja. Meidän kauttamme saa muuten tilattua menut, paikkakortit, hääohjelmat ym. painotuotteet vaikka teidän omalla kuvalla, logolla tai väreillä mikäli ette löydä sopivia valmiina.
Niin, koska linnutkin ovat nyt supertrendikkäitä, päätin messuja edellisenä päivänä hankkia niitä somisteeksi koristepuuhun kristalliketjujen kanssa. Olisin halunnut valkoisia kyyhkysiä, mutta keksin sen hieman liian myöhään. Olivat nämä vaaleanpunaiset pikkulinnutkin kyllä ihan suloisia, vai mitä?

Tässä vielä kokonaiskuva kattauksesta. Kaitaliinana oli vaaleanpunainen koristekuitukaitaliina, jonka alle oli laitettu roosaa organzakaitaliinaa. Ja nämä tyylikkäät astiat sekä aterimet oli lainattu Astiavuokraamo Jubileesta Tampereelta.
Messuja edeltävänä iltana päätin vielä käväistä ostamassa mintunvihreän paidan ja huivin messuasuksi, ja se olikin helpoin homma koko jutussa; vaatekaupat olivat pullollaan minttu-ihanuuksia ja tein vaateostokseni - uskomatonta kyllä - n. 15 minuutissa.

Jos sinäkin haaveilet mintunvihreästä kattauksesta juhliisi, niin suositelen lämpimästi - mutta kannattaa hankkia koristeet ja tarvikkeet ajoissa ettei värisävyjen kanssa tule yllätyksiä.2 kommenttia:

  1. Mistä olette löytäneet tuon ihanan puun tuossa pöydällä jota kiertää helmet ja timantit?

    VastaaPoista
  2. Niitä saa tilattua Decora Housesta tilaustuotteena, löydät puut verkkokaupastamme sivulta: http://www.decorahouse.com/haakauppa/tilaustuotteet/koristepuu-70-cm.html. Niitä on saatavilla kullan ja valkoisen sävyissä, ja toimitusaika on 1-2 kuukautta.

    VastaaPoista