torstai 7. maaliskuuta 2013

Toivebloggaus: Purppura ja musta juhlakattauksessa

Tässä tulee maaliskuun toivebloggaus, eli jatketaan juhlavalla, tummasävyisellä linjalla - onhan vielä täysi talvikin päällä. Olkaa hyvä!
Väreinä seuraavissa kattauksissa on käytetty mustaa ja purppuraa. Purppuran suosio on noussut tasaisesti häiden teemavärinä, ja se ei oikeastaan ole kovin vaikea väri käyttää niin kuin voisi olettaa. Tällä tarkoitan sitä, onko eri värisävyjä helppo vai vaikea yhdistää toisiinsa. Esim. kulta ja turkoosi ovat osoittautuneet melko haasteellisiksi väreiksi, sillä eri värisävyjä on niin paljon eivätkä kaikki sovi välttämättä yhteen.
Ensimmäisessä kattauksessa on käytetty purppuraa 36 cm leveää Organzakaitaliinaa. Sitä on saatavilla sekä "tavallisena" että kimaltelevanakin, jos pitää glitteristä. Liinan päälle on ripoteltu puoli pussia aniliinia Timanttikoriste mixia, joka sopii sävyltään loistavasti purppuraan!


Lautasliinat ovat Dunin Brilliance mallistosta, ja ne on helppo taitella haluamallaan tavalla. Paikkakortteina mustat koristeperhoset, jotka voi kiinnittää laseihinkin.
Tässä sama kattaus, mutta timantteja on käytetty 1/4 pussia kuuden hengen ruokapöytään. Eli tällä määrällä yksi timanttikoriste mix -pussi riittäisi n. 24 juhlavieraalle.
Seuraavan pöydän somisteena on käytetty purppuraa koristehelminauhaa, ja alla olevassa kuvassa sitä on todella runsaasti eli kokonainen pakkaus (5 helminauhaa) yhdellä pöydällä. Sävy sopii mainiosti kaitaliinan kanssa. Hääkarkkirasioina ovat mustat irtokannelliset rasiat, joihin voisi vielä laittaa purppuraa nauhaa somisteeksi.
Kokeilin käyttää kahta eri väristä koristehelminauhaa eli mustaa ja purppuraa (kumpaakin 4/pöytä), ja kokonaisuus toimii hyvin mielestäni hyvin.
Mustat ruusunterälehdet ovat kyllä aina niin ihania... ja tuovat ryhtiä kattaukseen. Tässä kattauksessa onkin ainoa purppura elementti tuo kaitaliina, eli yleisvaikutelma on tummempi.

Tässä kuvassa vielä malliksi purppura lautasliina, josta huomaa että sen väri ei ole 100% sama kuin kaitaliinan, mutta mielestäni näitä voi kyllä käyttää samassa kattauksessa.
Decora Housen valikoimiin on muuten tulossa ensi viikolla myös purppuransävyisiä kahviservettejä ja tuikkukynttilöitä, eli vaihtoehtoja kyllä löytyy mikäli olet valinnut purppuran häidesi teemaväriksi ;)
4 kommenttia:

 1. Hei, olisko mahdollista saada bloggaus turkoosista ja hopeasta juhlakattauksessa? :)

  VastaaPoista
 2. Hei, kiitos vinkistä, laitetaan listalle. Ainakin joitain turkooseja koristekuvia olen ottanut jossain vaiheessa, laitetaan siis julkaisuun piakkoin ;)

  Katja / Decora House

  VastaaPoista
 3. Hei. Täältä saa aivan ihania vinkkejä, suuri kiitos :) minua kiinnostaisi nähdä mitä saa aikaiseksi mustasta, tumman lilasta ja bling blingistä... Olisiko tällaista yhdistelmää mahdollista tehdä jossain vaiheessa?

  VastaaPoista
 4. Moikka ja kiitos palautteesta :) ja pahoittelut, että kesätauon vuoksi on vastaukseni viipynyt näin kauan.. Olethan huomannut aiemman bloggaukseni mustasta ja violetista: http://decorahouseblog.blogspot.fi/2013/01/kattauksessa-musta-ja-violetti.html
  Näissä on myös jonkin verran bling blingiä, mm. mustia timantteja. Mutta laitetaan toiveesi kuitenkin muistiin, tosin nyt on jonossa jo melkoisesti juttuja ;)

  VastaaPoista