maanantai 26. elokuuta 2013

Indiana Jones -teemasynttärit

 
Huvittuneena seurailin, mitkä teemasynttärit 7-vuotias poikani haluaa tänä vuonna järjestettävän. Mielenkiinnon kohteet kun tuntuvat pikkumiehellä vaihtuvan niin tiuhaan. Ensin toiveena oli Lego Monsters Fighters -synttärit, joka vaihtui kevään kuluessa Lego Chima -synttäreihin. Kesäksi osui sitten Indiana Jones -teema, sillä sankari on hurahtanut Lego Indiana Jones -pleikkapeleihin aivan täysin. Jos synttärit olisivat olleet nyt loppukesästä, olisi teemana ollutkin jo Star Wars tai Harry Potter, mutta ehkä ensi vuonna sitten :)
 
Indiana Jones oli sikäli teemana haasteellinen, etten löytänyt netistä ulkomailtakaan teeman mukaisia kattaustarvikkeita - ilmeisesti ne ovat niin 80-lukua, että ne ovat jo poistuneet valikoimista. Nämä juhlat piti muutenkin järjestää aika "vauhdikkaasti", koska kesäkuun puoliväli on Decora Housessa juuri kiireisintä aikaa ja minun työpäiväni kohtuullisen pitkiä..
 
 


Keksin laittaa "pöytäliinaksi" ruskeaa pakkauspaperia, johon esikoiseni piirsi maailman kartan (tosin Pohjois- ja Etelä-Amerikka menivät väärin päin, mutta mitäs noista). Kartta toimi samalla kivana ohjelmanumerona, kun juhlavieraat saivat piirtää siihen omia aarrekätköjään, saariaan ja seikkailupaikkojaan. Lisäksi olin hankkinut tarroja ja ötököitä rekvisiitaksi. Synttäreillä oli vain kaksi tyttöä, ja tämä piirtelyjuttu oli kiva myös heille. Kannattaa muuten laittaa vahaliina paperin alle, ettei tussia tartu pöydän pintaan.


 
 
Varsinainen kattaus oli hyvin simppeli, ja tarjoilut annoin miehen suunniteltavaksi..
 
Muuta ohjelmaa synttäreillä oli päivänsankarin toiveiden mukaisesti tanssikilpailu, jossa soi tottakai mm. Indiana Jones -musiikkia, Robinia ja Samppa Linnaa. Jos synttärit olisi pidetty ulkotiloisssa, olisimme tehneet hiekkalaatikoon tai puutarhaan aarteenetsinnän. Samoin lassokisa ja saappaanheitto ovat mainioita ohjelmanumeroita tällaisiin kemuihin.
 
Päivänsankari oli tyytyväinen, ja ehti lopuksi pomppimaan tyttöjenkin kanssa trampoliinille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti