maanantai 19. elokuuta 2013

Lasten synttärit: Vaaleanpunaiset prinsessajuhlat!

 
Heippa kaikille! Decora Housen juhlablogi palailee pikku hiljaa kesätauolta, ja ajattelin ihan ekaksi kirjoitella lasteni synttäreistä sekä rippijuhlista joita kesällä pääsin järjestelemään. Syyskuussa saamme blogiin lisävahvistusta, sillä hääsuunnittelija Tanja Hakala Lumihopeasta aloittaa yhteistyökumppaninamme! Tanja tekee postauksia häätrendeihin ja muihinkin juhliin liittyen, joten kannattaa pysyä kuulolla. Myös juhlakattaus -toivebloggauksia jatketaan syksyn aikana, kunhan saan hankittua uuden pöydän uuteen kotiini, jossa kuvata kattauksia..

Tässä siis kuvia Pikku-Mimmin 4 v. prinsessajuhlista. Kattauksessa ja koristeluissa on käytetty Prinsessa -sarjaa sekä Pink n Mix -sarjaa.


 
 
 
 
 
 
 
 


Synttäreiden ohjelmana oli "Prinsessan kruunun asetus", trambolinilla pomppimista, leikkimökissä leikkimistä ja yleistä hauskanpitoa. Kaverilahjapusseina käytin pinkkejä Polka Dot -paperipusseja, ja pusseissa oli tietenkin kaikenlaisia ihania prinsessajuttuja. Erityisen mieluisia olivat varmasti isot vaaleanpunaiset ja kirkkaat timantit, jotka löytyvät myös Decora Housen valikoimista. Mukaan juhlavieraat saivat ottaa lahjapussien ja kruunujen lisäksi veikeät tikkarit, jotka roikkuivat koristepuussa.
 
 
 


Näiden kemujen jälkeen on Prinsessa -tuoteperheeseen tullut lisää uutuuksia, mm. lautaset, mukit ja servietit ovat uudistuneet ja ovat - jos mahdollista - entistäkin suloisempia! Klikkaa alla olevaa kuvaa, niin pääset tutustumaan koko valikoimaan.1 kommentti:

  1. Voi kun on ihan kattaus ja suloisia nuo poppari kupit. Etsiskelen tässä vinkkejä meidän 4v. Synttäreille ja törmäsin tähän kuvaan ja tänne blogiin. Ihanat kemut<3

    VastaaPoista