keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Teiniprinsessa synttärit & tuparit!


 Muutimme kesällä uuteen kotiin ja ensimmäiset tuparit on nyt sitten pidetty! Samalla juhlittiin tyttäreni 15 v. synttäreitä, ja juhlavieraina oli 9 ihastuttavaa teiniprinsessaa. Kaikki tytöt olivat pukeutuneet prinsessoiksi, päässä oli tiarat ja voi sitä vaaleanpunaisten rimpsujen määrää.. Prinsessajuhlat voi siis järjestää minkä ikäisenä tahansa, se ei ole todellakaan vain pikkutyttöjen juttu.

Jo etuovella juhlavieraita ja muita ohikulkijoita varoiteltiin synttärivyöhykkeelle saapumisesta. Synttärit -varoitusnauha löytyy verkkokauppani valikoimista syksyn uutuustuotteena.
 

 
 
Päivänsankari hoiti itse juhlakoristelut ja kattauksen, ja valitsimme teemaväreiksi mustan ja pinkin + Polka Dot -kuviot, koska varsinainen Prinsessa -sarja oli juuri osittain loppuunmyyty kaupastani. Nämä sävyt sopivat mielestäni hyvin tällaisiin "teiniprinsessajuhliin".
 
Harrastetila somistettiin kennopaperipalloilla, Polka Dot -ilmapalloilla ja isoilla ruseteilla. Huom. myös piano sai uuden ilmeen jämäkaitaliinoista tehdyillä ruseteilla.Kertakäyttöastiat olivat Super Stylish -sarjasta, ja pöydillä oli somisteena isoja vaaleanpunaisia timanttikoristeita, rypytettyä tylliä ja ruusunterälehtiä.
 
 
 
 
Pyörivä discopallo toi upean värityksen juhlatilaan myöhemmin illalla.. 
 
 
 
 
Prinsessasynttärien jatkot olivat ulkoporealtaassa, joka oli tottakai myös rajattu juhla-alueeksi Birthday Zone -nauhalla.
 
 

  
Enempää kuvia minulla ei ole näistä bileistä, koska olin luvannut lähteä pienempien lasten kanssa pois kotoa yöksi. Aamupäivällä palatessamme kotiin nukkuivat yhdeksän prinsessaa samassa huoneessa vieri vieretysten, ja siitä pikkuhiljaa heräilivät ja alkoivat siivoilla paikkoja.
 
Nämäkin juhlat saatiin aikaan loppujen lopuksi melko pienellä vaivalla. Tietysti helpostusta toi se, että päivänsankari leipoi tarjottavat itse ja ompeli oman prinsessapukunsa. Nyt sitten vaan omia tupareita suunnittelemaan.. 


2 kommenttia:

  1. Ihanat juhlat!! :) Ja aivan huippu tuo juhlavaroitusnauha!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nämä juhlat olivat kyllä tosi onnistuneet kaikkien mielestä :)

      Poista