lauantai 1. helmikuuta 2014

Decora Housen häämessutunnelmia!

Tämän vuoden häämessukausi on nyt sitten virallisesti avattu myös Decora Housen osalta. Paitsi että tuotteitamme oli esillä viime viikonloppuna sekä Oulun että Porin häämessuilla, osallistuin henkilökohtaisesti I do I do -häätapahtumaan Tampereella. Tapahtuman puuhanaisina oli ryhmä energisiä tamperelaisia naisyrittäjiä, ja täytyy sanoa että meillä oli kyllä aivan huippu päivä! Kiitos erityisesti McCosmeticsin Martinalle ja Lily Dream Weddingin Anulle järjestelyistä. Kiitos myös kaikille tapahtumassa piipahtaneille hääpareille ja asiakkaille!

Rakensin tapahtumaan vaaleanpunaisen kattauksen, jossa oli ripaus vedensinistä ja mintunvihreää. Tässä lista kattauksessa käytetyistä tuotteista:
Kiva idea kynttilänjaloiksi on käyttää ylösalaisin käännettyjä viinilaseja ja jälkiruokakippoja, jotka voi somistaa haluamallaan tavalla. Tässä kattauksessa käytin kangasruusuja. Viinilasit on näyttävä ja edullinen vaihtoehto kynttilänjaloiksi, sillä jokaisesta juhlapaikasta tai pitopalvelulta löytyy niitä.
Sydänvaahtikset maistuivat niin messujärjestäjille kuin -vieraillekin!
Tässä kattaus iltavalaistuksessa. Aika romanttista, eikö?Meillä onkin aikamoinen hulina seuraavat kaksi viikkoa Decora Housessa, sillä ensi viikonloppuna on vuorossa Tampereen häämessut, jossa olemme mukana katettujen pöytien näyttelyssä Tampere-talon 2. kerroksessa Puistolämpiössä. Tulkaahan moikkaamaan minua ja Annaa sinne! 

Seuraavana lauantaina 15.2. puolestaan on vuorossa hurmaavan erilainen häätapahtuma Love Me Do, joka järjestetään Helsingin Suvilahdessa. Luvassa on huikeat K-18 bileet, joita odotan todella mielenkiinnolla! Meille on tulossa aikas räväkkä messuosasto ja lisäksi osallistun Lily Dream Weddingin kanssa hääkattaus-kilpailuun. Hienoa, että tällaisia vähän erilaisia häämessujakin järjestetään Suomessa. Olethan muuten huomannut, että jaamme Facebookissa 4 vapaalippua näille messuille, eli sinne vaan kommentoimaan 9.2. mennessä ja kilpailuun osallistumaan!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=610435322345569&set=a.135620753160364.37470.131953893527050&type=1&theater


Ja jos et pääse näille messuille itse paikan päälle, niin muistathan seurailla blogiamme koska täällä tulee takuuvarmasti olemaan postauksia ja fiiliskuvia molemmilta messuilta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti