torstai 19. kesäkuuta 2014

Iloiset sirkussynttärit väriteemalla


Tässä jokunen aika sitten vietettiin kummipoikani 5-vuotissynttäreitä, ja juhlien teemaksi poika ja äiti olivat päättäneet sirkusjuhlat. Synttärikattausta ei kuitenkaan toteutettu Sirkus- tai Huvipuistoteeman kattaustarvikkeilla, vaan iloisenvärisillä astioilla ja somisteilla. Musta, punainen ja turkoosi - toimii! Vielä kun Piipoon vahapöytäliinojen värit sopivat näin hyvin väriteemaan, niin kokonaisuus oli hieno.

Juhlat pidettiin Ideaparkin Lasten ja nuorten kulttuurikeskuksessa Piipoossa, josta minullakin on tosi hyviä kokemuksia. Ohjelmassa oli erilaisia sirkustemppuja; lapset pääsivät testailemaan mm. trapetsia ja nuorallakävelyä.  

Harmi, että kuvia on vain juhlapöydästä, sillä hommaan rekrytoimani kuvaaja (=tyttäreni) ehti vain piipahtamaan paikalla. Mutta tässä teille muutamia maistiaisia synttäreiltä: Juhlissa käytetyt Decora Housen tuotteet:


4 kommenttia:

 1. Tykkään tosi paljon tuosta sirkusteemasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin minä, ja siinäkin on monta tapaa toteutukselle - vain mielikuvitus on rajana! Tässä siskoni lähti suunnittelemaan kattausta värien kautta, koska ei halunnut pellejä eikä sirkuseläimiä kattaukseen :)

   Poista
 2. Kivan näköiset synttärit. Meillä on suunnitteilla huvipuistoteema :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huvipuistoteemakin on kyllä tosi kiva, ja sen ympärille saa kaikenlaista hauskaa ohjelmaa helposti rakennettua :)

   Poista