perjantai 10. lokakuuta 2014

Decora House antaa asiakkailleen tavaraa ilmaiseksi Tilpehööri-Tiistaissa!


Me Decora Housessa päätettiin pistää ranttaliksi ja antaa tavaraa asiakkaillemme ilmaiseksi! Luit oikein ILMAISEKSI! Ensi viikon tiistaina 14.10.14 klo 10-18 vietetään ensimmäistä Tilpehööri-Tiistaita, jolloin jaamme tuotteita ilmaiseksi halukkaille noutomyymälässämme Lempäälässä Sääksjärvellä. Tuotteita on laidasta laitaan: häätarvikkeita, lastenjuhlatarvikkeita, kaitaliinaa, paljon yksittäiskappaleita, vajaita pakkauksia, kaitaliinapaloja, lautasliinoista mallipaloja, nauhoja, poistuvia malleja. Kaikkea mitä emme syystä tai toisesta laita enää myyntiin verkkokauppaamme. Tule kaivamaan ilmaislaatikoitamme ja vie tavarat parempaan käyttöön!

 
Nopeimmalle ottajalle luvassa mm. kuvassa oleva kakkukoriste.
 Hääasiakkaille löytyy koristeita, askartelutarvikeita, ideoita - nopeat syövät hitaat! Kuvassa olevaa kakkukoristetta on vain yksi kappale ja nopein sen nappaa itselleen!

Kaitaliinoista on tarjolla mallipaloja, vajaita ja II-laatuisia rullia.
Ja kyllähän meillä on täällä jaossa koristetta muihinkin juhliin! Kaitaliinoista löytyy joulupöytään punaista tai vaikka 50 v syntymäpäiville kaunista pitsiä. Ja korostetaan nyt vielä, että tuotteita on rajoitettu määrä ja se kuka ensmmäisenä ne itselleen haalii niin se saa pitää..ilmaiseksi!


Onko lastenkutsut, kemut, partyt tulossa? Tai pidätkö juhlakoristelaatikkoa kaapissa yllätysjuhlia varten? Täältä saisi Tilpehööri-Tiistaina täydennystä myös lastenjuhlien koristeluihin! Ilmaisjaossa on niin ristiäisiin, lastenjuhliin, kuin aikuistenkin partyihin tuotteita.

Lautasliinamallikirjoja valmiina noudettavaksi! Miksi me hullut annetaan tavaraa ilmaiseksi? Koska kyllähän nyt juhlia täytyy voida järjestää ilman kulujakin..=D Ja onhan meille tätä tavaraa kertynytkin tässä vuosien varrella..miksi heittää pois jos voi antaa? Tervetuloa villiintymään kanssamme!!

Myymälän osoite: Vikkiniityntie 5, Lempäälä (Sääksjärvi). Sisäänkäynti rakennuksen ensimmäisestä päädystä parkkipaikalle ajettaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti