tiistai 28. lokakuuta 2014

Järjestä upeat Halloween juhlat!Taas on se aika vuodesta, kun saa järjestää Halloween -juhlia! Jippii! Täytyy myöntää, että tämä on yksi lempijuhlistani. Halloween on juuri sopivaan aikaan kesän ja joulun välissä, kun ei oikein mitään muutakaan isompaa juhlaa ole. Me pidettiin lasten kanssa jo viime viikonloppuna hauskat Halloween -kemut. Kutsuvieraslistalta löytyi tänä vuonna lepakkomies, hirtetty tyttö ja pelottava pupu. Toivottavasti sinä saat tästä bloggauksesta vielä viime hetken vinkkejä Halloween -koristeluihin ja tarjoiluihin!

Decora Housen Halloween -tarvikkeet löydät täältä.

Yllä yleiskuva ruokapöydästämme. Mustat oksakuvioidut verhoni sopivat tunnelmaan kuin nenä päähän, eikö? Viimeisen silauksen antoivat Lily Dream Weddingiltä lainatut mustat tuolihuput, joihin kiinnitettiin kauhuaiheiset varoitusnauhat. Lily Dream Weddingiltä saa muuten vuokrattua tuolihuppuja ja koristerusetteja täyden palvelun periaatteella, eli ne tuodaan paikoilleen juhlatilaan ja noudetaan pois juhlien päätyttyä. Ihanan helppoa ja huoletonta!
Halloween -kattauksen toteutin uudella Luuranko -sarjalla, joka ei onneksi ollut liian pelottava 5-vuotiaalle.. Kaitaliinana oli oranssi organza, jonka päällä oli musta pitsikaitaliina. Luuranko-pussit käyvät muuten tosi hyvin myös esim. poppareille, karkeille ja kaverilahjoille vaikka ne alunperin onkin tarkoitettu led-kynttilöiden "tuikkukipoiksi". Mustan kynttelikön lisäksi tunnelmaa toivat kelluvat silmämunakynttilät.
Meidän Halloween -menu oli tänä vuonna tällainen:

Broilerin nuijia
Nakkimuumioita
Ristikkoperunoita
Katkarapusalaattia
Kärpässieniä
Pääkallotikkuja
Paprika-tuorejuustoleipiä
Mustaamakkaraa
Smoothie-alkudrinksut
Käsiboolia

Jälkkäriksi tarjottiin:

Mokkapaloja lakritsikuorrutteella
Omar -sormia
Jellolimaa
Irtokarkkeja
Lapsille rakennettiin kauhuhuone, kuten tavallista, ja siihen tuli yksi uusi juttu tänä vuonna: laitoimme Scream -naamion sisään vilkkuvan led-ilmapallon. Sitten vaan kauhuääniä soimaan, ja alkoi melkein itseäkin pelottamaan.. Nämä naamarit sopivat hyvin somisteeksi Halloween -juhliin - kun ilmapallot vilkkuvat hauskasti eri värisinä eri aikaan niin kauhuefekti on mahtava!
Eipä sitten muuta kuin oikein hurrrrrrjia Halloween -partyja kaikille lukijoille ja Decora Housen asiakkaille!


2 kommenttia:

  1. Voi noi oksa-verhot! <3 Mistä ne on? :)

    VastaaPoista
  2. Ne on ostettu n. vuosi sitten Hemtexistä - tajusin että nehän näyttää tosi pelottavilta avattuina Halloween -kattauksen kanssa :)

    VastaaPoista