maanantai 15. joulukuuta 2014

Pue jouluherkut juhlaviin kääreisiin!


Joulu jo kolkuttelee ovella ja nyt viimeistään on aika valmistaa maistuvat joulunamit ja muut herkut ystäville lahjaksi, tuliaiseksi tai jouluna herkkusuiden naposteltaviksi! Decora Housen testilaboratorio päätti pitää leivontapäivän ja testailla Brasiliasta tulleita namien käärepapereita ja herkkuvuokia. Valitsimme testiin herkkupapereita, miniherkkuvuokia ja sellofaanipusseja. Valmistimme tryffeleitä, suklaa-toffeepraliineja ja toffeeta.
 lunaikaa!Praliiniaineet kaadoimme suoraan Silver Ornament -mini herkkuvuokiin - pohjalle suklaa ja päälle toffee, lisukkeena pekaanipähkinöitä ja karpaloita. Pikkuvuoat aukeavat kivasti sivusta, joten namit oli suht helppo irrottaa siitä varsinkin kun suklaa oli pohjalla. Vielä parempi olisi, jos seoksen tekee ensin isoon vuokaan ja leikkaa annospaloina minivuokiin. Minivuoat ovat juuri oikean kokoisia tällaisille hyvin makeille pikkuherkuille, ja toimivat mielestäni paremmin kuin perinteiset minimuffinivuoat jämäkkyytensä ansiosta - ja myös ulkonäön suhteen, eikö?


 Seuraavana testivuorossa olivat silkkipaperista valmistetut Rose -herkkupaperit, jotka ovat todella kauniita kattauksessa ja upeita kääreitä herkuille. Näitä Brasilialaisia uutuuksia löytyy meiltä useissa eri väreissä ja kuoseissa, ja ne sopivat mainiosti myös häihin, ristiäisiin ja lastenjuhliin. Näistä voit tarjoilla konvehdit, tryffelit, riisisuklaat, tuulihatut ym. herkut ja ne toimivat samalla pöytäkoristeena. Alla olevassa kuvassa on kolme herkkupaperia päällekkäin, jolloin vaikutelma on vielä runsaampi.


 


Teimme lisäksi perinteistä joulutoffeeta pähkinällä ja karpaloilla höystettynä. Toffeet leikattiin isommasta levystä ja pakattiin nätisti sellofaanikartioihin. Ihana lahjaidea tai pikkutuliainen! Sellofaanipussi aukeaa reunasta, joten toffee on helppo syödä vaikka suoraan pussista. Sellofaanikartiot sopivat myös karkkibuffettiin juhlavieraiden herkkupusseiksi.
Ihania leipomishetkiä ja makoisaa joulunodotusaikaa toivottelevat Decora Housen tontut!

Pysähdy siis Sinäkin,
nyt on juhlan aika.

asuu joulun taika.
Pysähdy siis Sinäkin,
nyt on juhlan aika.
nyt on juhlan aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti