keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Decora House mukana muotoilutoimiston kotisivuilla!Kun tamperelaisesta muotoilutoimisto Aarnesta otettiin meihin yhteyttä ja tiedusteltiin, josko haluaisimme olla mukana Aarnen uusien kotisivujen juhlakattauksen suunnittelussa, ei asiaa tarvinnut kauaa miettiä! Yritystemme ajatusmaailma on hyvin samankaltainen: Aarne suunnittelee onnellisia tiloja, jotka herättävät tunteita. Ne jäävät asiakkaalle, vierailijalle, työntekijälle tai asukkaalle mieleen. Decora House puolestaan auttaa asiakkaitaan toteuttamaan onnellisia juhlahetkiä, jotka niin ikään herättävät tunteita ja jäävät muistoihin ehkä jopa ikuisiksi ajoiksi.

Aarnen Annamaijalla oli selkeä visio, millaista fiilistä lähdettiin tavoittelemaan - mustavalkoista värimaailmaa höystettynä trooppisilla sävyillä. Tältä juhlakattaus sitten näytti, wow!

Eikös olekin hauska yksityiskohta nämä yrityksen logolla varustetut muffinssitikut!

Decora Housen valikoimista löydät mm. nämä kuvauksissa käytetyt tuotteet: Muffinssien pallokuvioidut koristepaperit, mustavalkoiset cocktailtikut, minttu-valkoraidalliset kahviservetit, paperipillit ja paperipöytäliinat. Myös monenlaisia kennopaperipalloja ja muita paperisomisteita on myynnissä meidän verkkokaupassa.

Käy kurkkamassa täältä mitä kivaa meiltä voisi löytyä Sinun kemuihisi!

 Bongaa kuvasta juhlavieras :)

Menestystä Aarnelle ja onnellisia, hauskoja kemuja lukijoillemme!

Kuvat: Karu Films

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti