perjantai 29. toukokuuta 2015

Ruusuköynnökset juhlakattauksessaJokin aika sitten asiakkaamme pyysi meiltä apua ystävänsä 30-vuotisjuhlien kattauksen suunnitteluun. Väreiksi oli valittu vaaleanpunainen tai pinkki sekä pieniä hopeisia yksityiskohtia. Pöytien koristelu haluttiin toteuttaa ruusuköynnöksillä. Asiakas toivoi meidän testailevan muutamia vaihtoehtoja jotta hän osaisi paremmin hahmottaa kokonaisuuden. Verkkokaupasta kun saattaa olla hieman vaikea valita yhteensopivia koristeita tai juuri oikeat määrät. Näissä asioissa toki autamme asiakkaitamme päivittäin, eli ottakaa vaan rohkeasti yhteyttä meihin.

Ajattelin jakaa nämä kuvat myös täällä blogissa, koska näistä saattaa olla hyötyä muillekin ruusuköynnöksistä pitäville!
 Yllä olevassa kuvassa on vaaleanpunainen ruusuköynnös kieputettu fuksian organzakaitaliinan ympärille ja alla olevassa kuvassa sama köynnös on hopean organzakaitaliinan kaverina.

Yläkuvassa lautasliinoina laadukkaat Royal Collectionin fuksiat lautasliinat ja alapuolella samat lautasliinat roosan värisinä.
Seuraavassa kattauksessa ei fuksiaa organzakaitaliinaa ole rypytetty, vaan sen päälle on asetettu yksi ruusuköynnös sekä 30 cm leveää tylliä. Tässä kuvassa tylli on norsunluun väristä, mutta valkoinen sopisi vielä paremmin muuhun kattaukseen.
Seuraavaksi muuten sama kattaus, mutta tyllin tilalla on hopeinen koristehelminauha.
 Ja koska asiakkaan toiveissa oli saada kattaukseen jotain hopeista, koitin vielä miltä näyttäisi hopeinen ja vaaleanpunainen ruusuköynnös yhdessä, fuksian organzaliinan päällä.
Decora Housen testiryhmä kiittää ja kumartaa, ja toivottelee ruusuisia kesäpäiviä sekä paljon onnea kaikille ylioppilaille ja valmistujaisjuhliaan tänä viikonloppuna viettäville!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti