perjantai 22. toukokuuta 2015

Vauvakutsut tyttövauvalle - Pink, Chocolate and Dots


Pääsin pitkästä aikaa suunnittelemaan Baby Showereita eli vauvakutsuja, kun hyvän ystäväni raskaus alkoi olla loppuvaiheessa. Yes, kivaa! Nämä vauvajuhlat pidettiin täytenä yllätyksenä, eikä kolmatta lastaan odottava äiti osannut odottaa mitään tällaista. Kenellekään ei ollut salaisuus, että kolmas pikkuprinsessa oli tulossa, joten päätin tehdä juhlakattauksen vaaleanpunaisen ja suklaan sävyisen, ihastuttavan Delicacy -sarjan kattaustarvikkeilla. Tämä väriyhdistelmä toimii, eikö?
Vauvajuhlien kattauksessa käytetyt Decora Housen tuotteet:


Kääräisin lautasliinat rullalle ja kiedoin rullan ympärille "lautasliinarenkaaksi" vaaleanpunaista Polka Dot -nauhaa johon oli pujotettu somisteeksi vaaleanpunainen tutti. Delicacy -sarjasta löytyy myös ko. sarjaan kuuluvat lautasliinat.
Somisteita ei sitten tarvittukaan paljoa, sillä kattaus oli jo itsessään niin näyttävä ja harmoninen. Laitoin kynttilänjalkojen päälle muutaman 25 cm kokoisen silkkipaperikukan, ja ripustin ikkunalle It´s a Girl kirjainbannerin sekä ilmapalloja.

Silkkipaperikukat eli pom pomit ovat valkoisen ja roosan sävyisiä, ja niitä voi myös ripustaa esim. juhlapöydän yläpuolelle tai verhotankoon. Silkkipaperikukilla saat vauvakutsuille herkkää ja keveää tunnelmaa suhteellisen helposti, ja meiltä löytyy niitä laaja värivalikoima.
Tarjoilut hoituivat nyyttärimeiningillä, ja herkkuja riittikin yllin kyllin! Pääsin samalla testailemaan Delicacy -sarjan tarjoiluastioita ja tarjoilukoreja :) Kumpikin toimi hienosti tarjottavien esillepanossa, ja ovat uudelleenkäytettäviä. Tarjoiluastioihin tein valmiita dippiannoksia vaaleanpuna-valkoraidallisiin kakkukuppeihin, ja niihin laitettiin myös tosi herkullisia pikkuleipäsiä. Hieman syvempiin tarjoilukoreihin menee puolestaan kätevästi vaikkapa suolakeksit ja Whoopiesit! Kannattaa laittaa lautasliina korin pohjalle, jos aiot käyttää koria jatkossakin. Näin se ei rasvoitu tarjottavista.
 

Ja täytyyhän Baby Showereilla olla vähän ohjelmaakin! Me teimme perinteisen vauvasoseiden maistelutestauksen päivänsankarille, ja arvailu sujui odotetusti todella hyvin tottuneelta äidiltä. Ainoastaan punaisella elintarvikevärillä hämäykseksi värjätty mangosose tuotti vaikeuksia :) Vinkki: Delicacy -sarjan pikkukupit ja lusikat ovat juuri sopivan kokoisia tähän tarkoitukseen, ja näitä pikkukuppeja löytyy myös muun värisinä verkkokaupan valikoimista, jos sinun juhliesi teemaväri on jokin muu.Ei sitten muuta kuin vauvakutsuja suunnittelemaan. Kaikki Decora Housen Baby Shower -koristeet ja kattaustarvikkeet löydät Baby Shower -osastoltamme. Ja mikä kivointa, valikoima laajenee vielä entisestään kesäkuun alussa!1 kommentti: