torstai 15. lokakuuta 2015

Frozen juhlat - astu mukaan huurteiseen seikkailuun ja osallistu kilpailuun!Onko sinunkin pikkutyttösi hullaantunut Annan ja Elsan huurteisesta seikkailusta? Ilahduttaaksemme kaikkia Frozen -faneja otimme muutaman fiiliskuvan Frozen on Ice -kattauksesta myymälässämme. Ja mikä parasta, Frozen-aiheinen valokuvakilpailu käynnistyy N-Y-T! 
Oletko pitämässä tai pitänyt Frozen -synttärit tai teemajuhlat? Tai oletko ollut kaverisi Frozen -synttäreillä mukana? Lähetä meille jokin kiva kuva juhlista sähköpostilla: asiakaspalvelu@decorahouse.com, niin olet mukana kilpailussa! Varmistathan, että sinulla on oikeudet kuvaan sillä julkaisemme valokuvat täällä Decora Housen blogissa. Liitä mukaan yhteystietosi.

Palkintona jaamme lahjakortteja Decora Houseen, niin pääset taas suunnittelemaan uusia juhlia! Mitä enemmän saamme osallistujia, sitä isommat ovat palkinnot:

Alle 10 osallistujaa: 35 € lahjakortti
10-30 osallistujaa: 50 € + 25 € + 15 € lahjakortit
Yli 30 osallistujaa: 75 € + 35 € + 20 € lahjakortit

Decora Housen raati valitsee parhaat otokset, ja kilpailu päättyy 30.11. klo 24.
 


 


Huurteisen Frozen -synttärikattauksen ja juhlakoristelut saat loidittua teemaan sopivilla kertakäyttöastioilla, joita löytyy Decora Housesta kahta eri värimaailmaa. Tässä kattauksessa käytettyjen Frozen on Ice -astioiden värit ovat raikkaan talvisia, ja juhlapöydän somisteeksi sopiikin hienosti erilaiset lumihiutalekoristeet, jäähileet ja koristekristallit. Kattaukseen voi lisätä myös ripauksen pinkkiä tai vaaleanpunaista, päivänsankarin toiveiden mukaisesti :)

Talvisen lumimaiseman tunnelmaa saat juhlaöytään käyttäen vaikkapa kuvassa näkyvää vaaleansinistä koristekuitua ja valkoista kimalletylliä pöydän pinnalle rypytettynä. Pöydälle voi ripotella lumihiutalekonfettia tai asetella lumipalloköynnöksen.
 Hopeaglitter -koristepuu on tämän kattauksen keskipiste. Oksille on ripustettu kristalliketjua ja lumihiutaleita, ja puun alle on tehty peileistä "luistinrata koko Arendellen valtakunnan iloksi".

Paikkakorteiksi käyvät hienosti nämä lasiin kiinnitettävät lumihiutale -paikkakortit. Ne voit vaikka liimata kiinni kertakäyttömukeihin ja kirjoittaa niihin juhlavieraiden nimet, niin mukit eivät mene sekaisin juhlahumussa. Tässä kattauksessa on paperipilleiksi valittu hopeiset pallokuvioidut pillit.
Frozen -juhlien somisteeksi muualle kotiin käyvät mainiosti isot lumihiutalekoristeet, kuvassa näkyvät paperipallot tai valkoiset, vaaleansiniset ja hopeiset pom pom silkkipaperikukat. Uutuutena Decora Housesta saa nyt myös lamee oviverhoja metallinhohtohopean ja sinisen sävyisenä! Oviverhon voi kiinnittää sisääntuloon, päivänsankarin huoneen oveen tai juhlapöydän / karkkibufeen taakse somisteeksi.

Muistathan hankkia myös lumihiutaleen muotoiset kutsukortit ja Frozen -kakkukynttilän juhliisi!
Toivottavasti sait ideoita näistä kuvista Frozen -juhlien järjestämiseen, ja uskomme että teiltä lukijoilta löytyy arkistoista vielä paljon hienompia otoksia! Näissä kuvissa kun ei ole mukana niitä ihania juhlaherkkuja, eikä juhlavieraita...

Joten laittakaahan kuvia tulemaan 30.11. mennessä asiakaspalvelu@decorahouse.com, ja otamme mielellämme vastaan myös kommentteja tähän postaukseen.

Kaikki Frozen -juhlatarvikkeet löydät verkkokaupastamme täältä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti