perjantai 11. lokakuuta 2013

Tammikuiset talvihäät timanttien & lumen huumassa
Meidät vihittiin 21.01.2012. Pieni puukirkko ja juhlapaikkana "tavallinen kylätalo". Ne olivat meille täydelliset ja kuvasivat juhliemme rentoa luonnetta sopivasti.

Teemana meillä oli Winter Wonderland.
Timantteja, valkoista, mustaa, hopeaa, tunnelmavaloja ja kynttilöitä, lumihiutaleita.


Odotimme hankia melko pitkään tammikuulle. 
1-2 viikkoa ennen hääpäiväämme lunta sitten tuli niin, että sähkökatkotkin uhkasivat. 
Onneksi niiltä vältyttiin. 

Päivä oli täydellinen, kuten kaikkien omat häät ;) 

Pakkasta noin viisi astetta ja lumen kuorruttama maa.

 Luonto laittoi kaikkein kauneintaan siis.


Kirkon pihaa koristivat jäälyhdyt ja päällemme satoi perinteisesti riisiä. Saippuakuplat tai oikeastaan mikään muukaan ei tuntunut meille sopivalta. Siksi riisi oli hyvä vaihtoehto.
Hiuskoristeeni toimi samalla huntuna.


Pöydät nimesimme talviaiheisesti. Revontulet, Iglu... Pöytäkoristeina oli tuikkuja, hopeakolikoita, koristetimantteja sekä patterikäyttöisiä koristevaloja. Musta satiininen kaitaliina antoi näyttävän pohjan talven koristeille. Myös kaitaliina kuvioilla toimisi tässä hyvin, silloin pelkät tuikut ja valot riittäisivät. Myös lumihiutalekynttilät sopivat meidän kaltaistemme häiden teemaan hyvin.Karkkibuffettiin upposi noin 16 kiloa karkkia.
Kaikki meni, itse sain koottua pienen pussin häämatkaa varten ;)

Runsas buffet oli koottu pöydälle. Erikokoisten kulhojen joukossa oli tekolunta, timantteja ja kaunis kukka-asetelma. Mustat lumihiutalekoristeet sopivat hyvin namikulhojen koristeiksi. 

Väreinä karkeissa oli tietysti musta, valkoinen ja hopea. 

Kummipoikamme pitivät paljon lätkäliigan karkeista ja koska niiden oranssi kääre hieman riiteli värien kanssa, otin yksinkertaisesti kääreet pois ja tadaa: kaikki olivat tyytyväisiä!

Namit kerättiin hopeisiin pussukoihin jotka olin koristellut kaasojeni kanssa. Pussukoiden kannattaa olla muuten paljon pienempiä kuin meidän: karkin menekki ei ole niin suuri.

Esimerkiksi vallan ihanat For You -lahjapussit ovat täydelliset.
Kaupan valikoimista tämän värimaailman buffettiin sopisivat erittäin hyvin suklaasydämet, suklaiset pikkusydämet sekä mustat suklaiset sydämet.
Valokuvaaja sai ikuistettua ystäväni timanteista muotoileman tähden muistikortille. Melko hauska idea tämäkin jos sorminäppäryyttä löytyy. Sitähän voisi tehdä sydämiä, nimikirjaimia, sanoja....
Jossain vaiheessa yötä juhlat loppuivat ja jäljelle jäi suurenmoinen onnen tunne. 

Talvihäissä on taikaa <3
Postauksen kaikki kuvat: Vida Studio.

2 kommenttia: