perjantai 11. huhtikuuta 2014

Mustavalkoiset juhlat sopivat kaikille!
Koristelutarroilla tuunaat purkit värimaailmaan sopiviksi.

Mustavalkoinen väriteema sopii lastenjuhliin täydellisesti. Tämä teema on osuva sitä paitsi sekä tytöille että pojille. Erilaiset printit miksattuina yhteen luovat leikkisän vaikutelman,
eivätkä värit silloin tunnu tylsiltä saati synkiltä.Pallokuvioinnin ja raitojen yhdistäminen näyttää juhlalliselta. Mukaan voi hyvin laittaa vielä muitakin printtejä. Kun värimaailma on simppeli, voi kuvioilla villitellä reippaasti. Tämä värikombo ihastuttaa missä tahansa juhlissa häistä ristiäisiin.
Jos haluat, voit lisätä yhden tehostevärin palettia rikkomaan.Kaikkiin juhliin sopii täydellisesti herkkupöytä. Valmiilla juhlatuotteilla saa helposti näyttävyyttä aikaiseksi. Kun karkit tai leivonnaiset sujauttaa ihaniin pussukoihin ja rasioihin tai purkkeihin, lopputulos näyttää runsaalta ja mielenkiintoiselta.
 

Kuva: Vida Studio.Mitä mieltä sinä olet mustavalkoisesta värimaailmasta? Toimiiko teillä?

3 kommenttia:

  1. Toimii! Meillä tosin on musta-valkoinen(-punainen) keittiö, joten menisi ehkä hieman liian värittömäksi. Mutta mikäli kodissa / juhlapaikalla on muuta väriä, niin mustavalkoinenhan on aina tyylikästä :)

    VastaaPoista