keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Vauvakutsujen helpot koristeluideat

Kuva: Johanna Lehtinen.


Tässäpä tulee lupaamani postaus koristeluiden yksityiskohdista "Ässävaimojen" vauvakutsuilla. Nämä vinkit ovat kaikki äärettömän helppoja ja nopeita.

Värimaailmaksi valikoitui tosiaan multicolor-teema. Värejä ei kannata pelätä sekoittaa keskenään, varsinkaan vauvakutsuilla, sillä näin ilmeestä tulee supersöpö ja iloinen.

Yllä olevassa kuvassa on yksityiskohta karkkibuffetista, joka tehtiin Fazerin nameilla. Geisha, Avec-pastillit ja kaikki ihanat Muumi-karkit ovat täydellisiä vauvakutsujen herkkuja!

Tein karkkibuffetetiketit leikkaa-liimaa-periaatteella. Tulostin koneella namin nimen, leikkasin ympyränmallisen muodon ja liimasin sen vahvalle kartongille. Leikkasin vaaleanpunaisesta pallonauhasta sopivan pätkän, niittasin sen yhteen ja teippasin etiketin naruun kiinni. Valmista!


Kuva: Lumihopea.


Kuva: Lumihopea.


Näissä yläpuolella näkyvissä kuvissa on koristeena silkkipaperia. Leikkasin erivärisistä silkkipapereista pientä silppua ja ripottelin pöytäkoristeiksi. Helppoa ja halpaa!
Baby Clothes -lautasliinat
olivat teemaan täydelliset ja 
Toot Sweet -pöytäliina oli sopivan leikkisä keittiön kattaukseen.Muffinivuokaviiri

Viirikoristeet askartelin muffinivuoista. Näihin kannattaa valita erilaisia ja erivärisiä, sekä erikokoisia yksilöitä. Niiden lisäksi tarvitaan juuttinarua tai muuta nauhaa. Saksilla pieni reikä vuoan pohjaan ja pujotus naruun. Muista pujotella vuokia eri päin, jotta viiristä tulee eläväisen näköinen.Kuva: Johanna Lehtinen.


Kuva: Johanna Lehtinen.

Alhaalla olevassa kuvassa suloiset lippuviirit ja ilmapallot toistavat väriteemaa. Lippuviirit ovat siitä kivoja koristeita, että ne on helppo kiinnittää mihin tahansa aina uudelleen. Ilmapalloistakin voi tehdä viirin kiinnittämällä palloja juuttinaruun ja sitomalla sen roikkumaan. Näin ei tarvita heliumia.Kuva: Lumihopea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti