tiistai 26. elokuuta 2014

Häämessutunnelmia Love me do -häätapahtumasta
Jokin aika sitten julkistettiin, että viime talvena lanseerattu Hurmaavan erilainen häätapahtuma "Love Me Do" pidetään ensi vuonna Turussa! Ajankohta on 14.2. eli Ystävänpäivä - mikä voisi olla parempi päivä nauttia messutarjonnasta rakkaansa kanssa? Decora House oli mukana myös edellisessä Helsingissä järjestetyssä Love Me Do -häätapahtumassa, ja päätinkin kerätä tähän postaukseen tunnelmia messuilta. Eli palataan hieman ajassa taaksepäin..

Decora House osallistui kattauskilpailuun yhdessä hääsuunnittelu Lily Dream Weddingin kanssa ja saimme pronssia! Ensi vuonna ollaan jälleen kisassa mukana ehdottomasti ja tavoitteet korkealla :) Tässä kuvia kattauksestamme:

Varsinainen messuosastomme olikin sitten jotain ihan muuta eli mentiin Photo Booth - Movember - musta-valko-puna teemoilla. Hieman leikkisyyttä ja hassuttelua eikä niin perinteistä. Itsekin olin pukeutunut sulhaseksi näissä kemuissa - kerrankin ei tarvinnut laittaa tukkaa :)

Jos kiinnostuit tästä ideasta, niin Decora Housen Photo Booth -tarvikkeet löydät täältä ja Movember -juhlatarvikkeet täältä.


Tässä tamperelaisen yhteistyökumppanimme Lily Dream Weddingin kaunis Vintage-henkinen messuosasto. Kattoon ripustettavat led-valoköynnökset ovat nyt todella IN ja niitä tullaan varmasti näkemään runsaasti tulevan talven häissä ja muissa juhlissa.
Sitten vielä muutamia kuvia messuilta, mm. hulvattomasta polttarikisasta jossa meno yltyi loppuillasta aikamoiseksi! Odotan jo innolla tulevien messujen tarkempaa infoa, sillä itse olin ihan fiiliksissä viime talvena tässä tapahtumassa. Ihanan erilaista, rentoa ja räväkkää perinteisiin messuihin verrattuna. Toki pientä viilailua on kuten aina uusissa jutuissa, mutta järjestäjät tulevat varmasti tekemään hienon tapahtuman edellisvuoden kokemusten ja saamansa palautteen kautta. 

Tavataanko siis Turussa näissä merkeissä ensi vuonna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti