tiistai 25. marraskuuta 2014

Itsenäisyyspäivän juhlat - kaunis sinivalkoinen kattaus kruunaa juhlan


Suomen itsenäisyyttä juhlitaan jälleen ensi viikon lauantaina ja nyt viimeistään on aika alkaa suunnittelemaan itsenäisyyspäivän menua sekä juhlakattausta. Tähän tärkeään päivään sopii erityisen hyvin juhlava menu ja ylellinen sinivalkoinen kattaus. Me Decora Housessa valitsimme kattauksen väreiksi sinisen ja valkoisen, ja esittelenkin tässä postauksessa muutamia ideoita itsenäisyyspäivän illallispöydän koristeluun. 

Kaikki tuotteet löytyvät Decora Housen valikoimista valmiina kattaussetteinä 40-150 juhlavieraalle, sekä erillisinä tuotteina mikäli pidät pienemmät juhlat.

Alla oleva kattaus on tehty rypyttäen sinistä organzakaitaliinaa pöydän keskelle, ja sen ympärille on kiedottu valkoista koristehelminauhaa. Lautasliinoina onvalkoiset 40x40 cm Royal Collection -lautasliinat, jotka on jämäkkyytensä ansiosta helppo taitella vaikka näin Suomen joutsen -tunnelmaa tavoitellen. Kahviservetteinä on ohuet Unelma-sarjan servetit, jotka sopivat sävynsä puolesta hyvin kaitaliinaan.
Itsenäisyyspäiväjuhlien somisteeksi käyvät mainiosti taustalla ikkunoissa näkyvät paperiset Lumihiutale -koristeet. Astiat ovat Astiavuokraamo Jubileesta; City-lautaset, Iittalan Essence -lasit ja Iittalan Chess -kahvikupit.
Alla sama kattaus toteutettuna kapeammalla 16 cm kaitaliinalla. Tämä on aavistuksen nopeampi kattaa, koska kaitaliinaa ei erityisemmin asetella pöydälle, ja koristehelminauhat vain lasketaan sen päälle somisteeksi.


Mikäli juhlatilassa ei saa polttaa kynttilöitä, ovat led-kynttilät hyvä vaihtoehto tunnelmantuojaksi. Tässä valkoisen valon led-kynttilöitä on aseteltu organzaliinan alle, ja hämärässä ne hohtavat hienosti aavistuksen sinistä valoa.
Valikoimistamme löytyy myös veteen upotettavia led-kynttilöitä, ja tässä on sinisiä kynttilöitä laitettu sylinterimaljakoihin. Lisäsomisteena vedessä on valkoista koristehelminauhaa, joka muuten näytää todellakin aivan siniseltä hämärässä valaistuksessa! Isompia maljoja voidaan käyttää juhlatilojen somistuksessa, tällöin kannattaa laittaa 2-3 led-kynttilää ja 2-3 koristehelminauhaa per maljakko.
Toivotamme juhlallista itsenäisyyspäivää kaikille suomalaisille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti