maanantai 3. maaliskuuta 2014

Blingblingiä, taikasauvoja, dinosauruksia vai lohikäärmeitä?


Lastenjuhlien suunnittelu kannattaa aloittaa samalla tavalla kuin muidenkin juhlien suunnittelu. Juhlapaikka, vieraiden määrä ja mitä vieraille tarjotaan. Päivänsankarilta kannattaa kysellä hänen omat toiveensa juhlien teemasta.  Prinsessoja, dinosauruksia vai merirosvoja ja keijukaisia. Ainahan toki ei mitään varsinaista teemaa tarvitse olla vaan pikku vieraille riittää synttärikakku, karkit ja jäätelö ja hauska yhdessäolo.
Jos halutaan kuitenkin järjestää jotain erikoisempaa niin lapsen oma mielipide kannattaa ottaa siinä huomioon ja järjestää juhlat sen mukaisesti. Kotikonstein saadaan aikaiseksi upeat juhlat kunhan mukana on kekseliäisyyttä ja askarteluintoa. Stressiä siitä ei kannata kuitenkaan ottaa sillä tänä päivänä  on saatavilla valmiita juhlakoristeita, naamiaisasuja ja asusteita yllin kyllin. 


Pöydän voi loihtia nopeasti ja helposti satumaiseksi värikkäillä teemaan sopivilla kattaustarvikkeilla. Lisukkeena pinjatat, ilmapallot, banderollit  ja kaikkea muuta kivaa, joka sopii kutsujen teemaan. Ritarihattuja, prinsessakruunuja, aarrearkkuja, kultarahoja..melkein kaikkea on valmiinakin saatavilla ja jos intoa riittää niin siitä vain askartelemaan ja tekemään upeita satuluomuksia. Päivän päätteeksi lasten iloinen nauru palkitsee kaiken sen työn mitä ollaan tehty.
 

 
Jos äidillä ja isällä on kuitenkin kiireinen aikataulu niin vaihtoehtona on myös käyttää juhlasuunnittelijaa kutsujen  apuna. Kutsukortit, koristeet, somisteet, tarjoilut..kaiken voi jättää huoletta suunnitelijalle ja hän sitten loihtii kaiken valmiiksi niin, että vanhemmat ja vieraat saavat nauttia rauhassa ihanasta päivästä juhlasankarin kanssa. Varsinkin pikku prinsessojen ja pikku prinssien ensimmäiset juhlat kuten kastejuhla ja 1v-synttärit ovat tärkeitä juhlapäiviä. 


Herkkää pastellia pom pomeilla tai upeaa turkoosia  ja mustaa kennopalloilla. Näiden kaikkien asioiden kanssa juhlasuunnittelija auttaa mielellään. Ja eihän unohdeta päivänsankarin kakkua…sen voi tilata tai tehdä itse teeman mukaisesti. Upea lohikäärme- tai prinsessakakku on varmasti tarjoilujen kohokohta.


Upeita, satumaisia juhlahetkiä kaikille!
 
Tämän bloggauksen kirjoitti:

Sonja Wikström
Orchidea Kids
 
 
Käy tutustumassa Decora Housen ihastuttaviin lastenjuhlatuotteisin täällä. Suloiset Baby Shower -koristeet ja kattaustarvikkeet löydät puolestaan täältä.

2 kommenttia:

  1. Täällä onkin parin vko päästä suunnitteilla ystävän vauvakutsut, joten kaikki vinkit otetaan vastaan.. ihania kuvia!!! Käynkin heti kattomassa tuota sun linkkiä baby showereille tosta :)

    VastaaPoista
  2. Kiva juttu! Sitten vaan suunnittelemaan, ja vink vink: piakkoin on tulossa lisää postauksia vauvakutsuista :)

    t. Katja / Decora House

    VastaaPoista