lauantai 22. maaliskuuta 2014

Kevään pastelliset vauvakutsut / Pastel popping Baby Shower  Kuva: Johanna Lehtinen.

Tervetuloa iloisten värien maailmaan vauvakutsuille!

Lumihopea järjesti Porin Ässien vaimoille yhteiset vauvakutsut. Näillä kutsuilla juhlittiin kolmea tulevaa äitiä, Piiaa, Mariaa ja Petraa. Onnea vielä kerran teille <3

Näitä juhlia oli todella ilo somistaa. Käytin suurimmaksi osaksi valmiita koristeita, mutta varsinkin karkkibuffet kruunattiin itse tehdyillä askarteluilla.


 Kuva: Johanna Lehtinen.Juhlat pidettiin Piritta Hagmanin kauniissa kodissa. Heidän talon tilava lasiterassi toimi täydellisenä tarjoilupaikkana makeille herkuille. Tilaan katoin pöydän sekä Candy Cart -karkkikärryt. Melkein kaikki somisteet ja koristeet ovat Decora Housen valikoimista,
karkit Fazerilta ja kakku, keksit sekä cake popsit Marjon HerkkuKakulta.
 


Kuvat: Lumihopea

Kutsut olivat rennot, täynnä iloista puheensorinaa ja valtavasti herkkuja. Makeiden juttujen lisäksi keittiöstä löytyi naisten tekemiä herkullisia salaatteja.

Näillä kutsuilla ei ollut erikseen ohjelmaa, vaan ilta täyttyi kuulumisten vaihdosta. Siksi pidin näistä showereista erityisesti: rentoa hengaamista ilman suurempia ohjelmanumeroita.
Aina ei tarvita keksittyä ohjelmaa! Piritta oli itse leiponut taivaalliset kuppikakut, nams! Pastelliset kortit ovat DecoraFramen valikoimista.  Kuvat: Johanna Lehtinen.

Koska tiedossa ei ollut saapuuko maailmaan tyttöjä vai poikia, juhlien värimaailma oli iloinen mixaus pastellisävyjä. Pirteänväriset honeycombsit sommittelin lisäämään väri-iloittelua.


 
 Kuvat: Johanna Lehtinen.  Kuva: Johanna Lehtinen.

Ja mitä olisivatkaan juhlat ilman kerroskakkua? Marjo Moilasen todellinen taidonnäyte, baby shower cake, oli niin kaunis, että naiset arpoivat kauan raaskiiko sitä edes leikata!  Kuva: Johanna Lehtinen.


 

Kuva: Lumihopea.
Vauvakutsuille sopii söpöt kertakäyttöastiat.
Lautaset, mukit ja servetit ovat Baby Clothes -sarjaa.
Kuva: Johanna Lehtinen.


Vauvakutsuista on tulossa vielä toinen postaus, jossa esittelen koristeita tarkemmin.


Nämä vauvakutsut suunnitteli ja toteutti Lumihopea,
ja koristeet ovat pääasiassa verkkokauppa Decora Housesta. Tutustu Decora Housen
uudistuneeseen Baby Shower -valikoimaan täällä. 

1 kommentti: