torstai 6. maaliskuuta 2014

Suloinen herkkubuffet vaaleanpunaisella ja harmaalla höystettynä
Saisiko olla mahan täydeltä makeaa ja samalla hieman silmänruokaa?

Tässäpä sitä, olkaa hyvä! Esittelen teille tässä postauksessa Tampereen häämessuille tekemäni pikkuruisen herkkubuffeen, jonka teemaväreiksi olin valinnut trendikkäät vaaleanpunaisen ja harmaan yhdistelmän. Bufeen teemana oli myös chevron-kuvionti, raidat ja pallot, joita löytyy mm. nauhoista, labeleista, pilleistä, serveteistä ja cocktailtikuista.


Karkkibufeeseen näyttävyyttä saat asettelemalla herkkujen taustalle ja lomaan somisteita, esimerkiksi silkkipaperikukkia, kennopaperipalloja, kukka-asetelmia tai vaikka puisia kirjaimia. Kolmiulotteista efektiä saa tehtyä myös kauniilla laatikoilla, rasioilla ja kakkutelineillä joiden päälle voi sijoittaa osan herkuista. 

Äläkä unohda herkkubufeen taustaa, sillä valokuvissa taustalla on yllättävän suuri merkitys. Mikäli seinän väri ei miellytä, voit käyttää taustana kangasta tai sopivaa tapettia. Taustan voi myös somistaa vaikkapa paperiviuhkoin ja viiriköynnöksin. Vain mielikuvitus on rajana!

Tampereen häämessuilla sattui olemaan sopiva tausta jo valmiina eli nämä täydellisen kauniit talviset näkymät Sorsapuistoon.


 

Pöydällä on hopeanvärinen organzakaitaliina sekä kankainen Polka Dot -viirinauha, josta poistettiin vaaleansiniset viirit. Vieressä hopeaglitter-toivomuspuu, jossa oli somisteena vaaleanpunaisia kristalliketjuja.
Herkkubufeen katseenvangitsijana on ruusuista tehty puolipallo, jossa somisteena valkoista koristehelminauhaa ja 8 mm helminauhaa. Ruusukoristeen tilalla voisi olla yhtä hyvin isokokoinen puoliksi avattu silkkipaperikukka.

Bufeeseen tulee varata myös pusseja, karkkikippoja tai herkkutötteröitä joihin juhlavieraat voivat karkkinsa laittaa. Kuvassa etualalla "Zig Zag" harmaa paperipussi.Karkkien lisäksi tässä herkkubufeessa on muffinsseja ja cake popseja, jotka valmisti meille lempääläläinen Juhlapalvelu Vanha Tuulantupa. Voin kertoa, että ulkonäön lisäksi niiden tuoksu oli huumaava, ja vaati aikamoista itsekuria pitää näppinsä irti niistä koko messuviikonlopun!


Cake Popsit voi upottaa myös sokeriin, ja kietaista niihin somisteeksi väreihin sopivat nauhat.Suklaasydämet ovat häiden kestosuosikki, ja niitä löytyykin tänä päivänä useassa eri värissä. Löydät koko häämakeisvalikoimamme täältä.
Vaaleanpunaiset ja hopeat Polka Dot -kahviservetit sopivat tähän bufeeseen niin hyvin, että niitä ei yksinkertaisesti voinut jättää pois! Ja varsinkin pienille suklaasuille on hyvä varata servettejä, etteivät juhlavaatteet tarhiinnu.


Pillit ovat kiva lisä herkkubufeessa, joko somisteena tai juhlavieraiden käyttöön. Decora Housen pillivalikoiman löydät täältä. Pillit pysyvät järjestyksessä vaikkapa tällaisissa minikokoisissa maitopulloissa.


Herkkubufeen karkit ovat kauniissa lasikipoissa, joita voi vuokrata somistevuokraamoista ja hääsuunnittelijoilta. Erilaisia lasiastioita myydään myös monissa kaupoissa, ja nämä lasikipot on hankittu Sokokselta ja Hemtexistä.

Kuvassa näkyvät makeiset ja nauhat:Kaikki tämän karkkibufeen labelit on ideoitu Decora Housessa ja ne on toteuttanut Koristelupalvelumme Pirkanmaan alueen koristelija. Kiinnostuitko? Kysy meiltä lisää, mikäli haluaisit täysin teidän juhliinne räätälöidyt etiketit, kyltit tai muita painotuotteita.

Kiitos herkkubufeen kauhojen lainasta myös Lumihopean Tanja Hakalalle :) Meillekin on muuten tulossa piakkoin karkkikauhoja myyntiin, vink vink.

2 kommenttia: