torstai 13. maaliskuuta 2014

Lastenjuhlat! Synttärit! Ristiäiset! Häät! Vauvajuhlat! Ihania uutuuksia tulossa, iik!


 
Decora Housen pihaan tupsahti maanantaina viisi täyttä lavaa juhlatuotteita, ja nyt on aika hieman valottaa, mitä kaikkea laatikoista löytyy. Tarina juontaa juurensa viime syksyyn ja Brasiliaan suuntautuneeseen työmatkaani. Pääsin matkalla tutustumaan brasilialaisiin tehtaisiin ja meille yrittäjille pidettiin lisäksi kipinävalmennusta Brasilian kauneimmalla hiekkarannalla. No, kipinöitä sain varmasti mukaani tuolta matkalta ja mikä parasta, löysin uuden juhla- ja kattaustuotteiden toimittajan Decora Houselle. Päätin, että nämä upeat juhlatarvikkeet tulevat vielä jonain päivänä ilostuttamaan meitä suomalaisia, ja vihdoinkin ne ovat täällä toisella puolella maailmaa!

Laitan tähän bloggaukseen muutamia fiiliskuvia, mutta muista että tässä on vain osa kaikista ihanuuksista. Saimme näiden teemojen lisäksi mm. paljon leivontatarvikkeita, lahjapusseja, muffinssitelineitä, pöytäliinoja ynnä muuta kivaa. Että kyllä Brasiliassakin osataan juhlia. 

Lisäksi juuri kirjoittaessani tätä bloggausta saapui postauksen lopussa olevat kolme uutta tuoteperhettä. Näihin sopivia paperipillejä, hattuja ja muuta juhlarekvisiittaa on tulossa myyntiin 1-2 viikon sisällä.

Koska uutuuksia on tulossa niin paljon, tarvitsemme juuri Sinun apuasi. Kommentoi tämän bloggauksen perään, mikä näistä teemoista meidän pitää mielestäsi laittaa ehdottomasti ensimmäisenä myyntiin. Eli mikä miellyttää sinun silmääsi eniten tai mitkä juhlat sinä haluaisit heti järjestää! Ryhdymme töihin teidän toiveidenne mukaisesti :)

Arvomme kaikkien kommentoineiden kesken 35 € lahjakortin Decora Houseen, jolla pääsee jo hyvään alkuun juhlavalmisteluissa. Jätäthän kommenttisi tiistaihin 18.3. mennessä.

1.Vaaleanpunainen suloistakin suloisempi juhlateema, joissa ripaus ylellisyyttä kultaisten kruunujen muodossa. Nappivalinta tyttövauvan ristiäisiin, Baby Showereihin tai pikkuprinsessan synttäreille.




2.Vaaleansininen herttainen juhlateema, joissa myös ripaus ylellisyyttä kultaisten kruunujen muodossa. Nämä sopivat mainiosti esim. poikavauvan ristiäisiin, Baby Showereihin tai pikkuprinssin synttärikoristuksiin.





3. Seuraavassa juhlateemassa voi tuntea jo kevään tuoksun; kaunis pinkin ja mintun värinen kattaus, jossa somisteena ruusuja ja pikkulintuja. Mikä ettei?





4. Ah, miten pinkki juhlakattaus todellisten prinssessojen todellisiin prinsessajuhliin! Tämä teema tulee täydentämään mukavasti verkkokaupassamme jo olemassa olevaa Prinsessa-sarjaa.
 

5. Tyylikästä musta-valkoista eleganssia häihin, syntymäpäiville kuin muihinkin juhliin. Tulossa on siis runsaasti lisää tuotteita Black and White -kategoriaan!


6. Ylellisesti hohtavaa kultaa häiden, perhejuhlien ja teemajuhlien kattaukseen. Kuviointina palloa ja raitaa.



7. Upeaa väriloistoa sirkusjuhlien merkeissä! Myyntiin tulossa mm. kuvassa näkyvät näyttävät maailmanpyörät, erilaisia popcorn-kärryjä sekä hot dog-pikkukojuja. Sirkusaiheista taustaa ja pöytäliinoja unohtamatta.




8. Iloisenväriset salmiakkikuvioidut Harlequin-kattaustarvikkeet lasten ja aikuisten juhlahumuun!




9. Elegantit Stripe-astiat ja juhlatarvikkeet väreissä musta ja keltainen.


 



10. Tähtisadetta ja metallinhohtoa aikuisten ja lasten kemuihin; vaikkapa Hollywood-juhliin, miljonääribileisiin tai avaruussynttäreille!




11. Last but not the least.. Vaaleanpunaisen ja ruskean, pallojen ja raitojen juhlaa! Mitäs pidätte? Myyntiin on tulossa mm. pahvisia vitriinejä cake popseille ja muille herkuille, ja paljon paljon muuta kuvassa näkyvää.


Kiitos jo etukäteen kommenteista ja ihanaa loppuviikkoa :)

19 kommenttia:

  1. Kaikki nämä ovat niin ihania, en osaa valita vain yhtä :) ! Tyttömme 2-vuotissynttäreille 1. tai 3.teeman (pojille luonnollisesti 2.). Aikuisten juhlia varten tuo mustavalkoinen 5. houkuttaa eniten! Ehkä valitsisin tuon mustavalkoisen teeman lempparikseni, sitä voisi hyödyntää myös lasten juhlissa :)

    VastaaPoista
  2. Ihan mykistyn näistä ihanuuksista! Minunkin sydän sykkii mustavalkoiselle <3
    Aivan ihana blogi sulla, tänne täytyy poiketa visiitille useamminkin!

    VastaaPoista
  3. Kolmoskattaus on mun suosikki kaikin puolin :)

    VastaaPoista
  4. Ruusu sarja on ihana ja monikäyttöinen useissa eri juhlissa ja kattauksissa. Ihania uutuuksia!

    VastaaPoista
  5. Wau mitä kaikkea upeaa tulossa! Ihan menin sanattomaksi...mustavalko teema on mun juttuni,niin näyttävän elegantti ja fressi eli numero 5 saa pisteet minulta :)

    VastaaPoista
  6. Ehdottomasti kattaus nro 3! Kyllä tuo nro 5. on myös kiva.

    VastaaPoista
  7. Vaaleansininen kattaus kolahti minuun! Olen omiin häihini suunnitellut turkoosia kattausta :)

    VastaaPoista
  8. Ehdottomasti kattaus nro 5 oli paras.

    - M -

    VastaaPoista
  9. Ihan mielettömiä! Haluaisin kaikkiin näihin juhliin. :) Kutonen on lemppari, pitkän harkinnan jälkeen!

    VastaaPoista
  10. Nro 3 ja 11 jakoivat mun topykkös-sijan :) Upeita silti kaikki!

    VastaaPoista
  11. Kaikki ovat todella ihania, mutta kyllä tuo 11 vie voiton :)

    VastaaPoista
  12. 11. miellyttää eniten silmää :)

    VastaaPoista
  13. Ehdottomasti 5. kattaus! Siitä sai heti inspistä tuleviin häihin ;)

    VastaaPoista
  14. Lähestyvien tytön 1v juhlien myötä 1. ja 4. on tällä hetkellä parhaat, ja jos tupsahtaa jompikumpi tai molemmat myyntiin heti, niin ehkä ehdin vielä saada näitä ihanuuksiaukaan juhliin ;)

    VastaaPoista
  15. Paha valita, omalla tavallaan kaikki ihania <3

    VastaaPoista
  16. Ristiäisiin pitäisi saada nro 2, mutta muuten nro 3 on aivan ihana!

    VastaaPoista
  17. NRO 11. kävisi hienosti mummojen ja äitien juhlintaan äitienpäivänä! :)

    VastaaPoista
  18. Arvonta on nyt suoritettu ja voittaja on nyt ratkennut: Iloiset onnittelut Suville!! Lähetätkö Suvi meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@decorahouse.com, niin saat paluupostissa lahjakorttikoodin :) Ja tuhannesti kiitos kaikille kommentoineille, tästä oli meille suuri apu. Ensimmäisenä verkkokauppaan myyntiin tulevat siis musta-valkoiset Symphony-tuotteet ja niitä seuraa keväinen Jardin Rose-sarja. Juhlakaupan puoli uudistuu muutenkin, ja sinne ilmestyy joka päivä jotain uutta kivaa - kannattaa käydä kurkkimassa :)

    VastaaPoista
  19. Elegantti musta-valkoinen Symphony -juhlateema löytyy nyt verkkokaupasta täältä: http://www.decorahouse.com/juhlakauppa/variteemat/musta-valkoiset-juhlakoristeet.html ja eilen saimme myyntiin myös ihastuttavan Jardin Rose -sarjan: http://www.decorahouse.com/juhlakauppa/lastenjuhlatarvikkeet-ja-koristeet-lasten-synttareille/lastenjuhlat-jardin-rose.html

    VastaaPoista