lauantai 12. tammikuuta 2013

Burgundinpunainen ja hopea - juhlakoristelun klassikkovärit

DECORA HOUSEN BLOGIARKISTOSTA
Asiakkaidemme toiveista olen koonnut erilaisia pöytäkoristeluja käyttäen kestosuosikkivärejä eli burgundinpunaista ja hopeaa. Pohditko, kumman niistä ottaisit pääväriksi ja miten ne sopivat yhteen? Entä mitä muita värejä niiden kanssa voisi yhdistää? Tästä bloggauksesta saat toivottavasti ideoita, miten alkaa suunnitella kattausta näillä teemaväreillä. Lähdetään liikkeelle koristeluista, joissa on päävärinä vaalea hopea ja mausteena tummanpunaista. Jutun edetessä kattaukset muuttuvat enemmän burgundinsävyisiksi. Ensi viikolla on tulossa vielä toinen bloggaus jossa ihania burgundinpunaisia fiiliskuvia, joten muistathan palata blogimme pariin tuolloin!
Hopealle kaitaliinalle on ripoteltu burgundeja 1 cm timanttikoristeita ja kynttilöissä on käytetty koristehelminauhaa. Lautasliinat on kokeilumielessä eri lailla taiteltu!Lautasliinan ympärille on kääritty burgundia koristehelminauhaa. Karkkirasioita hopeiset "Heart" -rasiat.Tunnelma muuttuu, kun lautasliinan väri vaihdetaan burgundiksi.Tässä kattauksessa on kaitaliinan päälle ripoteltu burgundinpunaisia ruusunterälehtiä.Lähikuva edellisestä kattauksesta.


Kauniin seesteinen kattaus, joka kävisi hyvin vaikka joulupöytään! Kattausta rytmittää 2,5 cm leveä organzanauha satiinireunoilla, joka on asetettu kaitaliinan päälle.Suklaasydämet voi ihan hyvin asetella vaikka näin, jolloin ne toimivat näppärästi osana koristelua.Tähän kattaukseen on vaihdettu kankaiset lautasliinat, joissa on somisteena samaa nauhaa (hieman kapeampana) kuin pöydän pinnalla.Tässä on lisäväriksi valittu musta, joka tuo kattaukseen mukavaa arvokkuutta ja ryhtiä.Hopean kaitaliinan päälle on ripoteltu mustia jäähileitä ja burgundia koristehelminauhaa.


Tähän kattaukseen on vaihdettu takaisin hopeiset kynttilät.Häävieraiden pikkulahjat on laitettu mustiin hääkarkkirasoihin, joiden ympärille kietaistu burgundinpunainen nauha.Nyt onkin värimaailma vaihdettu päinvastoin, ja pöydällä on burgundinpunainen organzakaitaliina.Pöytäkoristeina on hopeisia sydänterälehtiä sekä burgundia koristehelminauhaa. Pikkumaljoissa on tunnelmaa tuomassa burgundit koristekynttilät.Sydänteema jatkuu lautasliinojen taittelutavassa (toiselta puolelta katsottuna näkyy kaksi sydäntä).Hopeisten sydänten kaverina on burgundeja ruusunterälehtiä.Tummanpunaiset tuikkukipot sopivat hyvin samanväristen pöytäkoristeiden kanssa.Tässä on yleisvaikutelma jo hyvin punainen, sillä niin sydänkoristeet, timantit, koristehelminauha kuin tuikkukipotkin ovat tummanpunaisia sävyltään.Tässä vielä hieman "hopeisempi" kattaus, sillä kynttilöistä ja lautasliinoista löytyy hopean sävyjä.Mitä pidit tästä jutusta? Otamme mielellämme palautetta vastaan, joten kirjoitathan kommenttisi/kysymyksesi alla olevaan palautelaatikkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti