lauantai 12. tammikuuta 2013

Juhlapöytien koristelu - yhdistele rohkeasti mustaa ja roosaa!

DECORA HOUSEN BLOGIARKISTOSTA 
Onpa mukava olla jälleen koneen äärellä kirjoittelemassa Decora Housen blogia piiiiitkän kesätauon jälkeen! Tämän kesän häät on nyt koristeltu ja juhlittu - kiitos ja onnittelut kaikille ihanille asiakkaillemme - ja niinpä on aika kääntää katseet kohti syksyn ja talven sesonkia. Paljon uutuustuotteita on luvassa nettikauppaamme aivan lähiaikoina, sillä uusi tavarantoimittaja on tullut kumppaniksemme. Tässä bloggauksessa vilahtaakin jo muutamia uutuustuotteita. Tulossa on mm. upeita hääauton koristeita, erilaisia koristekiviä ja koristehelminauhoja, sukkanauhoja, sormustyynyjä, kynttilöitä ja konfetteja - pysykää siis linjoilla! Tämänkertaisessa bloggauksessa esittelen muutamia kattausideoita joissa yhdistellään mustaa sekä roosaa - todella toimiva yhdistelmä mielestäni. Viime talvena musta oli eräs suosituimmista väreistä koristeluissa, saapa nähdä miten käy tulevana talvena. Ensimmäisessä kattauksessa on esimerkki kauniisti koristellusta hääparin pöydästä. Myös juhlavieraiden pöydät voi koristella samanlailla, mutta kustannusten kurissa pitämiseksi voi korkeat kynttilänjalat korvata esimerkiksi tuikkukipoilla tai kynttilälautasilla.
Pöydällä on musta organzakaitaliina, jossa on kirjailtuja hopeakoristeita. Tämä kaitaliinamalli on tulossa Decora Housen valikoimiin syyskuun puolivälissä.
Pöydälle on ripoteltu väriä antamaan vanhan roosan värisiä ruusunterälehtiä.

Myös höyheniä sekä mustaa koristehelminauhaa on käytetty somisteina. Koristehelminauha on myös tulossa Decora Housen valikoimiin lähiaikoina.

Hääkarkkirasioiksi on valittu "Morsiuspuku" ja "Smokki" -rasiat.

Kaitaliinan päälle on vielä ripoteltu mustia timanttikoristeita säihkettä tuomaan.

Kynttilänjalat on koristeltu satiininauhalla ja timanttisoljella, ja pohjalle voi laittaa esim. kirkkaita timantteja tai jäähilehyytelöä.Seuraavassa kattauksessa on sama värimaailma, mutta nyt on käytetty hieman enemmän vaaleanpunaisen eri sävyjä.
Mustan rypytetyn organzaliinan päällä koristeena on vaaleanpunaisia jäähileitä ja koristehelminauhaa.
Vaaleanpunaiset pikkuruusut ja tuikut sopivat hyvin teemaväreihin.
Viimeisessä kattausmallissa on värit vaihdettu päinvastoin; fuksian värisen organzakaitaliinan päälle on koristelu tehty pääasiassa mustaa hyödyntäen.

Myös valkoinen sopii tähän värimaailmaan hyvin!
Kuvassa näkyviä soikeita koristekiviä on tulossa Decora Housen valikoimiin lähiaikoina.
Kauniit tuikkukipot ja luonnonkukat viimeistelevät kattauksen.
Lähikuva timanttikoristeista ja koristehelminauhasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti