lauantai 12. tammikuuta 2013

Pöytäkoristeluideoita tummansinisestä ja hopeasta


DECORA HOUSEN BLOGIARKISTOSTAEräät jenkkiläiset hääasiantuntijat ovat ennustaneet, että tummansinisestä olisi tulossa yksi ensi kesän trendikkäimmistä teemaväreistä hääjuhlissa. Saapa nähdä, miten meillä käy - tummansininen kun ei lukeudu niihin kaikista perinteisimpiin hääväreihin. Halusin kuitenkin kokeilla, millaisia kattauksia tästä arvokkaasta ja elegantista väristä saa aikaan, ja rehellisesti sanottuna homma osoittautui yllättävän vaikeaksi. Kuten aiemmissakin Decora Housen bloggauksissa, en ole käyttänyt aikaa askarteluun ja yksityiskohtien viimeistelyyn - sen saatte te, hyvät hääparit tehdä - vaan olen halunnut auttaa hahmottamaan erilaisia pöytäkoristeluvaihtoehtoja ja somisteiden yhteensopivuutta. Olen tyytyväinen, jos saat vähintään yhden idean blogistamme, jota voisit hyödyntää omissa juhlissasi!
Tummansininen organzakaitaliina tuo ryhtiä kattaukselle. Liinalle on ripoteltu 6.5 mm timanttikoristeita, ja tuikkukipot ovat myös timantinmuotoiset.

Häämakeiset on aseteltu kauniin läpikuultaville tuoleille, joita myydään Decora Housessa tuotenimellä "Prinsessan tuoli".Organzakaitaliinan voi laittaa näinkin päin - tällöin liinaa kannattaa varata hieman enemmän. Somisteena 2 cm timantteja.
]

Organzaliina näyttää tummemmalta, kun sen rypyttää. Tässä pohjalla hopeanvärinen organzakaitaliina.
  
Seuraavissa kattauksissa ei pöydillä ole käytetty kaitaliinaa. Valitettavasti pöydän pinta on niin kiiltävä, että se tekee hieman "kylmän" vaikutelman kattaukseen - valkoisen pöytäliinan kanssa tunnelma olisi pehmeämpi.

Tässä kattauksessa somisteena on käytetty ruusunterälehtiä, 2 cm timantteja ja tummansinisiä nauhoja.


Kokeilimme, miltä näyttäisi sekoittaa kahta eri terälehtiväriä - sinistä ja hopeaa - ja toimii!

Tässä sama kattaus, jossa on hopeiset ruusunterälehdet vaihdettu hopeiseen metallimurskeeseen.
Lähikuva irtokannellisesta hääkarkkirasiasta. Tämä on poistunut väri, nykyään hopeinen rasia on upeasti kiiltävä (katso seuraava kuva).
Sitten vielä muutamia kattauksia, joissa pääväreinä ovat isänmaalliset sininen ja valkoinen, maustettuna ripauksella hopeaa.

Yksi tämän vuoden uutuustuote on kirkkaan sininen timanttikoriste mix, jota on tässä kattauksessa ripoteltu valkoisen organzaliinan päälle.
Paikkakortit on askarreltu itse, ja pidikkeenä on tuote "Paikkakortinpidike Pallo". Tyylikästä, eikö totta?
Ruusunterälehtiä voi käyttää maltillisestikin...
... tai ne voi liittää timanttien kaveriksi. Pallonmuotoinen pöytänumeropidike tuo näyttävyyttä kattaukseen.
Häämakeiset voivat aivan hyvin toimia myös pöytien somisteena!
Menu ja pöytänumero näyttävät juhlallisilta pidikkeissä. Tässä uutuustuotteemme "Pöytänumeropidike / Sydän".
Lisää romanttisuutta kattaukseen? Ruusut ja helmet ovat takuuvarma yhdistelmä. 8 mm valkoista helminauhaa löydät Decora Housesta, ja ruusupallot ovat tulossa valikoimiin vielä tämän viikon aikana.
Tummansininiset ruusunterälehdetkin sointuvat ihan mukavasti tähän kattaukseen, vaikka ovatkin kirkkaamman sinisiä kuin organzaliina.
Helminauha on upotettu osittain maljakkoon ja osittain pöydänpinnalle koristeeksi.
Tässä vielä lähikuva somisteesta.

Vielä lopuksi hieman väriä sinisen ja hopean seuraksi - mitäpä muutakaan, kuin pirtsakkaa fuksiaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti