lauantai 12. tammikuuta 2013

Keväiset sävyt vaaleanpunainen ja vaaleanvihreä pöytäkoristelussa

DECORA HOUSEN BLOGIARKISTOSTA
Ajatukset kevääseen vie upealta siniseltä taivaalta paistava aurinko, vaikka lämpömittari näyttääkin vielä aivan jotain muuta.. Tämänkertaisessa pöytäkoristelutestauksessa kokeilin, millaisia kattauksia saa aikaiseksi käyttämällä vaaleanpunaisia ja vaaleanvihreitä koristeita. Olethan muuten lukaissut aiemman bloggaukseni häiden trendiväreistä vuonna 2011?
Aloitetaan kattauksista, joissa on yhdistelty kahta väriä, vaaleanvihreää ja vaaleanpunaista:
  
Kynttilät ovat kelluvia ruusukynttilöitä. Kipon pohjalla smaragdinvihreitä jäähileitä ikään kuin ruusun lehtinä.
Tässä kattauksessa on jäähileiden tilalla pajun värisiä ruusunterälehtiä sekä 6.5 mm vaaleanpunaisia timanttikoristeita.
Oliivinvihreän organzaliinan päälle on ripoteltu vaaleanpunaisia ja smaragdinvihreitä jäähileitä. Organzapussukat ovat myös väriltään oliivinvihreitä.
Tässä kokeilin kahden erivärisen organzakaitaliinan rypyttämistä vaaleanpunaisen pikkusydännauhan avulla. Vaatii hieman enemmän asettelua, mutta lopputulos näyttää luonnossa kauniilta.

 
Tässä vielä lähikuva organzasta sekä pöydälle ripotelluista 6.5 mm vaaleanpunaisista timanteista.
Sitten pari kuvaa, joissa päävärinä on vaaleanvihreä: Ruusumansetteja voi varsin hyvin käyttää somisteena pöydän pinnallakin. Tässä ne pysyvät paikoillaan helmi-organzanauhan avulla.
Yksinkertaisen tyylikästä, eikö totta?
Lopuksi vielä vaaleanpunainen pöytäkoristelu: Kattauksen katseenvangitsijana on King Size -ruusuköynnös jonka ympärille on kiedottu vaaleanpunainen organzakaitaliina. Voit käyttää myös tylliä.
 
  
 
Häämakeiset ovat vaaleanpunaisissa satiinipussukoissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti