tiistai 15. tammikuuta 2013

Häämessutunnelmissa..

Häämessukausi on nyt sitten virallisesti avattu Mennään Naimisiin -messujen myötä ja tuntuu, että häämessuja järjestetään nykyään lähes jokaisella isommalla paikkakunnalla. Jos meinaisi kiertää kaikki messut näytteilleasettajana, niin eipä sitä sitten muuta tarvitsisi koko talvena tehdäkään.. Mutta hyvä niin, sillä kyllä häämessuilta saa parhaimmillaan paljon ideoita ja hyviä kontakteja. Ja mikäpä on mukavampaa kuin viettää päivä rakastuneiden, iloisten ihmisten keskellä!
 
En itse valitettavasti ehtinyt Helsinkiin häämessuille viikonloppuna, mutta kuten jo mainitsinkin, oli Decora Housen nameja, karkkikippoja ja karkkirasioita esillä Zelanten ihastuttavalla messuosastolla.  Tämä vaaleanpunaisen ja suklaan sävyinen karkkibuffet oli supersuloinen ja ihanan runsas, vai mitä? Olisin niin mielelläni nähnyt tämän ihan livenä ;)
Meille on tulossa Tampereen häämessuille samoista teemaväreistä minikarkkibuffet, joten pystyimme kierrättämään samoja nameja messuilla Zelanten kanssa. Olen kyllä täysin hurahtanut palloihin, raitoihin ja pinkkiin, ja se kyllä näkyy niin verkkokaupassa, blogissa kuin messuillakin.. En varmaan ole ainoa jolle näin on käynyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti