sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Musta koristekuitukaitaliina & koristeet: muutamia ideoita

DECORA HOUSEN BLOGIARKISTOSTA
Lupasin eräälle asiakkaalleni testailla, mitkä koristeet sopisivat mustan koristekuitukaitaliinan päälle. Nyt jaan "testitulokset" täällä blogissa, niin niistä on toivottavasti hyötyä muillekin mustan ystäville! Kun avasin Decora Housen 5,5 vuotta sitten, musta ei ollut kovinkaan suosittu häiden teemaväri, mutta tilanne on muuttunut radikaalisti parin-kolmen viime vuoden aikana. Musta ja violetti ovat tosi haluttuja teemavärejä varsinkin syys- ja talvihäissä.
Tässä ensin mustan koristekuitukaitaliinan päälle on laitettu valkoista koristehelminauhaa valkoisten tuikkukippojen kaveriksi.
Sama kattaus mustalla koristehelminauhalla - omaan silmääni näistä kahdesta tämä jälkimmäinen toimii paremmin, mutta se on tietysti makuasia ;)
Ja vielä sama koristelu terästettynä kirkkailla hopeataustaisilla timanteilla. Hyvä vaihtoehto, jos kaipaat koristeluun hieman säihkettä.
Seuraavassa kattauksessa on käytetty pelkästään kirkkaita hopeataustaisia timanttikoristeita.
Tässä puolestaan kirkkaita ja mustia jäähileitä maltillisesti ripoteltuna.
Tässä on käytetty yhdessä mustia 1 cm timanttikoristeita ja valkoista koristehelminauhaa.
Glamouria rakastaville ihanan talvinen kattaus, jossa koristelu on tehty käyttäen 2 cm ja 3 cm kirkkaita timantteja, 1 cm mustia timantteja ja kristalliketjuja. Harmi, ettei tämä kuvassa näytä yhtä hyvältä kuin livenä!
Väriyhdistelmä musta-valkoinen-hopea todella toimii, aina ei tarvita erityistä tehosteväriäkään. Jotenkin nämä sävyt vaan kolahtavat skandinaaviseen selkeälinjaiseen ja pelkistettyyn tyyliin!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta! Kyllä tuo musta yhdistettynä valkoiseen ja hopeaan on todella ylellinen väriyhdistelmä omasta mielestänikin, ja usean muunkin suomalaisen juhlien järjestäjän :)

      Poista