sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Gold is Beautiful!

DECORA HOUSEN BLOGIARKISTOSTA
Onpa mukava palata juhlablogin pariin piiiiitkän kesätauon jälkeen - taas on postiteltu toinen toistaan loistokkaampia koristepaketteja kesän hääpareille, ja nyt on jälleen hieman aikaa suunnitella uusia kujeita :) Sen verran voin paljastaa, että työn alla on täysin uudenlainen hääparien palvelukonsepti, joka julkistetaan piakkoin. Toinen kehitteillä oleva asia on keväällä avattu Decora Party -juhlakauppa, jonka valikoima tulee laajenemaan reilusti tämän syksyn aikana. Edelleen ovat sydäntäni lähimpänä hääkoristeet ja -somisteet, varsinkin kun olen päässyt tapaamaan henkilökohtaisesti teitä, ihanat asiakkaat noutopisteen avauduttua helmikuussa!
Syksyn tulon huomaamme täällä Decora Housessa siitä, että lähes jokaisessa paketissa on jotain kultaista, enemmän tai vähemmän, yleensä enemmän.. Harvoin tulee ajatelleeksi, että kullan sävyjäkin voi olla niin monta, mutta kyllä vaan! Siitä lähti ajatus ottaa hieman kuvia kultaisista pöytäkoristeista ja kaitaliinoista, ja tutkiskella niiden yhteensopivuutta. Eli tässä havaintoja, joista on toivottavasti hyötyä kaikille joiden juhlissa on teemavärinä kulta.
Ensiksi pari värikarttaa, jotka havainnollistavat kullan eri sävyjä; sävyt vaihtelevat lämpimän kullankeltaisesta aina tummaan antiikkikultaan, ja sävykartalta löytyy myös se "perinteinen" kulta. Lisäksi juhlakoristeita on saatavilla metallinhohtokultaisina sekä glitterkultaisina niille, jotka todella rakastavat kimallusta!Mikäli haluat juhliisi kullankeltaisia / oljenkeltaisia sävyjä, valitse Decora Housen valikoimista alla olevia tuotteita, jotka sopivat mielestäni hyvin yhteen. Nämä kullankeltaiset sävyt ovat ihania syyshäissä, ja vielä syksyisempää tunnelmaa voit luoda ripottelemalla vaikkapa kankaisia vaahteranlehtiä pöydille ja juhlatilaan.


Kuvassa seuraavat tuotteet:
- Koristekuitukaitaliina 10 m / kulta
- 15 cm Tylli / keltakulta
- Timanttikoriste mix / kulta 2000 kpl
- Koristehelminauha / kulta

Tässä kuvassa on 16 cm kullanvärisen organzan päälle ripoteltu sekä kultaa Timanttikoriste mixiä että kultaa 1 cm Timanttikoristetta. Sävyero on huomattava, eli mix-timantit ovat kullankeltaisia ja kultaiset 1 cm ja 6.5 mm timantit lähempänä kullan perussävyä. Kumpikin sävy sopii organzan kaveriksi, vaikka lopputulos onkin täysin erilainen.
Seuraavaan kuvaan on kerätty perinteisen kullan sävyisiä tuotteita.

Kuvassa seuraavat tuotteet:
- Organza kaitaliina / kulta 25 m
- 16 cm Organza / kulta 9 m
- 7 cm Organzanauha / kulta
- Kultaisia satiini- ja organzanauhoja
- Organzapussukka / kulta
- Organza pyöreä / kulta
- Paperinenäliina / Wedding Cake
Ja vielä tästä kuvasta näet, miten 1 cm kultaiset timanttikoristeet sekä koristehelminauha sopivat hyvin kultaiseen organzakaitaliinaan - siitä vaan valitsemaan, haluaako koristeena käyttää timantteja vaiko helmiä..

Kultateemaan sopivia lautasliinoja ja kahviserviettejä:

Kuvassa seuraavat tuotteet:
- Organza kaitaliina 9 m / norsunluu kultaornamenteilla
- 15 cm Tylli / kulta 22.5 m
- Kahviservetti "Bridal Shower" 20 kpl
- Lautasliina "Moments" / kulta 16 kpl
- Lautasliina / metallinhohtokulta 50 kpl
Jos haluat koristeluihin ripauksen tai kenties aimoannoksen metallinhohtoa, on sitäkin meillä tarjolla! Seuraavassa kuvassa on laitettu osittain päällekkäin kulta organzaliina ja kulta kimalletylli, ja kuvasta näet millainen väriero on metallikultaisella ja kultaisella koristehelminauhalla (metallinhohtokulta taaempana). Metallinhohtoa on myös kultaisissa ruusunterälehdissä ja suklaasydämissä.
Vinkki: Eri värisiä koristehelminauhoja voi myös yhdistellä keskenään, kuten tässä. Näiden kynttilöiden somisteena on käytetty kultaa, metallinhohtokultaa ja cappuccinoa koristehelminauhaa.
Tässä puolestaan asettelin vierekkäin erilaisia tuotteita, jotta sävyt erottuisivat. Hääkarkkirasia / irtokannellinen kulta on todella kiiltävää metallikultaa, kun taas Hääkarkkirasia "Heart" / kulta on mattapintainen ja rusehtavamman kullan sävyä.
Ja seuraavaksi sitä lupaamaani metallinhohtoa ja kimallusta..


Kuvassa seuraavat tuotteet:
- Organza kaitaliina 9 m / kimallekulta
- Koristehelminauha / metallinhohtokulta
- Helminauha / kulta
- Ruusunterälehdet / kulta
- Sydänkonfetti / kulta
- Glitter / kulta
- Kimalle perhoskonfetti / kulta
Vielä lähikuva kimallekultaisesta organzakaitaliinasta, joka on muuten aivan mielettömän hyvännäköistä livenä, se on yksi omista kaitaliinasuosikeistani.


Lopuksi vielä yksi otos tummemman kultaisista, tai antiikkikultaisista tuotteista.
Huom. Nämä jäähileet löytyvät kaupasta kinuskin värisinä, mutta käyvät mainiosti kultateemaan - eikö?

Kuvassa seuraavat tuotteet:
- Organza kaitaliina 9 m / kimallekulta
- Hääkamera / kulta
- Jäähile / kinuski
- 5 cm Satiininauha / kulta (tulossa varastoon)
- 3 mm Satiininauha / kulta
- 9.5 mm Organzanauha / kulta
Ei sitten muuta kuin kultaisia juhlia suunnittelemaan vaikka oman kullan kanssa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti